Άννα Κορακάκη: Σοκάρει με τις φωτογραφίες για τον εφιάλτη που έζησε από τον stalker – «Παλεύω με ψυχοσωματικά νοσήματα»
15:02 - 26/05/2022
Συγκλονίζει η Άννα Κορακή για τον stalker που την έκανε να ζει σε εφιάλτη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα εξανθήματα στο πρόσωπό της λόγω του στρες που της προκλήθηκε, αλλά και από το καμένο αμάξι του συντρόφου της. Η αθλήτρια περιγράφει όλα όσα έζησε σε ανάρτησή της στο Instagram ξεκαθαρίζοντας πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι «θαυμαστής», αλλά εμμονικός και δυνητικά επικίνδυνος και όσο για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει αναφέρει ότι είναι ό,τι πιο «ωμό» έχει ζήσει. Η Άννα Κορακάκη γράφει στο instagram: «Δεν είναι θαυμαστής. Προσβάλλονται όσοι πραγματικά θαυμάζουν και σέβονται την αθλητική μου πορεία και τις προσπάθειές μου. Δεν είναι ερωτευμένος προσβάλλεται ο έρωτας, που είναι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Κορακάκη: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της μετά τον εφιάλτη με τον stalker
Σοκάρει η Άννα Κορακάκη για τον stalker που την έκανε να ζει σε εφιάλτη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα εξανθήματα στο πρόσωπό της λόγω του στρες που της προκλήθηκε, αλλά και από το καμένο αμάξι του συντρόφου της. Η Άννα Κορακάκη γράφει στο instagram: «Δεν είναι θαυμαστής. Προσβάλλονται όσοι πραγματικά θαυμάζουν και σέβονται την αθλητική μου […]
Το άρθρο Άννα Κορακάκη: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της μετά τον εφιάλτη με τον stalker εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΆννα Κορακάκη: Συγκλονίζει με τις φωτογραφίες για τον εφιάλτη με τον stalker
Συγκλονίζει η Άννα Κορακή για τον stalker που την έκανε να ζει σε εφιάλτη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα εξανθήματα στο πρόσωπό της λόγω του στρες που της προκλήθηκε, αλλά και από το καμένο αμάξι του συντρόφου της. Η αθλήτρια περιγράφει όλα όσα έζησε σε ανάρτησή της στο Instagram ξεκαθαρίζοντας πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆννα Κορακάκη: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της μετά τον εφιάλτη με τον stalker
Η Άννα Κορακάκη κατέθεσε δημόσια πώς βίωσε τον εφιάλτη του «stalking» μετά την ποινή φυλάκισης του εμμονικού «θαυμαστή» και δημοσίευσε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Facebook.
Ο 34χρονος, που παρακολουθούσε την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη επί πέντε χρόνια, ενώ είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο συντρόφου της, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση χωρίς ελαφρυντικά.
Ο θαυμαστής που έγινε ο εφιάλτης της Άννας Κορακάκη και προσπάθησε να μέχρι και στο διαμέρισμά της – Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Ολυμπιονίκη
Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη στο Facebook:
«Δεν είναι θαυμαστής. Προσβάλλονται όσοι πραγματικά θαυμάζουν και σέβονται την αθλητική μου πορεία και τις προσπάθειές μου. Δεν είναι ερωτευμένος
Διαβάστε το στο grtimes.gr