Χρήστος Λούλης: «Στα Ψέματα οι θεατές ταυτίζονται πότε με τον έναν και πότε με τον άλλο»

14:32 - 26/05/2022

«Τα Ψέματα ήλθαν σχετικά απρόσμενα στη ζωή μου», είπε σήμερα ο Χρήστος Λούλης, πρωταγωνιστής στην ομώνυμη σειρά του Alpha, στην […] The post Χρήστος Λούλης: «Στα Ψέματα οι θεατές ταυτίζονται πότε με τον έναν και πότε με τον άλλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Λούλης: «Στα "Ψέματα" οι θεατές νιώθουν ότι τραβιέται το χαλί κάτω από τα πόδια τους»

Όσα δήλωσε ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του Alpha - Δείτε το νέο επεισόδιο την Παρασκευή στις 22:40 στον Alpha

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χρήστος Λούλης: «Στα Ψέματα οι θεατές ταυτίζονται πότε με τον έναν και πότε με τον άλλο»

«Τα Ψέματα ήλθαν σχετικά απρόσμενα στη ζωή μου», είπε σήμερα ο Χρήστος Λούλης, πρωταγωνιστής στην ομώνυμη σειρά του Alpha, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χρήστος Λούλης: "Στα Ψέματα οι θεατές ταυτίζονται πότε με τον έναν και πότε με τον άλλο"

Νιώθουν ότι τραβιέται το χαλί κάτω από τα πόδια τους

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»