Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη με σημάδια στο πρόσωπο: «Είναι ό,τι πιο "ωμό" έχω αναρτήσει» (ΦΩΤΟ)
14:20 - 26/05/2022
Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη με σημάδια στο πρόσωπο: «Είναι ό,τι πιο "ωμό" έχω αναρτήσει» (ΦΩΤΟ)
26/05/2022
Τον εφιάλτη που έζησε λόγω του εμμονικού «θαυμαστή» της περιέγραψε η Άννα Κορακάκη. Ένας 34χρονος ο οποίος παρακολουθούσε την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη επί πέντε χρόνια, ενώ είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο συντρόφου της.
Ο δράστης, τελικά καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης χωρίς ελαφρυντικά κι η Ολυμπιονίκης, ανακουφισμένη πια, αναφέρεται στον εφιάλτη που έζησε.
Το ποστάρισμα της Άννας Κορακάκη:
«Δεν είναι θαυμαστής. Προσβάλλονται όσοι πραγματικά θαυμάζουν και σέβονται την αθλητική μου πορεία και τις προσπάθειές μου. Δεν είναι ερωτευμένος· προσ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: Παλεύω με μετατραυματικό στρες και ψυχοσωματικά νοσήματα
Όπως έγινε γνωστό προ ημερών, ο 34χρονος ο οποίος την παρακολουθούσε επί πέντε ολόκληρα χρόνια και είχε βάλει φωτιά ακόμα και στο αυτοκίνητο του συντρόφου της, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΆννα Κορακάκη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το stalking που βίωσε – «Είναι ό,τι πιο “ωμό” έχω αναρτήσει»
Η Άννα Κορακάκη με μια συγκλονιστική ανάρτησή της στα social media περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε εξαιτίας του εμμονικού “¨θαυμαστή” της. Όπως είναι γνωστό ο 34χρονος άνδρας καταδικάστηκε πρόσφατα σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Ο 34χρονος είχε γίνει η σκιά της για πέντε χρόνια και έφτασε στο σημείο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου […]
The post Άννα Κορακάκη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για το stalking που βίωσε – «Είναι ό,τι πιο “ωμό” έχω αναρτήσει» appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΣυγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: ««Είναι ό,τι πιο “ωμό” έχω αναρτήσει»
Η Άννα Κορακάκη αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το stalking που έναν άνδρα που δήλωνε θαυμαστής της. Μετά την ποινή φυλάκισής του 34χρονου η Ολυμπιονίκης μοιράστηκε φωτογραφίες από το καμένο αυτοκίνητο του συντρόφου της αλλά και τα σημάδια στο πρόσωπό της από τα ψυχοσωματικά από τα οποία πάσχει η ίδια. «Δεν είναι θαυμαστής. Προσβάλλονται όσοι […]
The post Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: ««Είναι ό,τι πιο “ωμό” έχω αναρτήσει» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr