Κώστας Κόκλας: «Δεν μου άρεσε να με βλέπω, δεν μου άρεσε η φωνή μου, τα μαλλιά μου»

12:12 - 26/05/2022

Ο Κώστας Κόκλας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή […] The post Κώστας Κόκλας: «Δεν μου άρεσε να με βλέπω, δεν μου άρεσε η φωνή μου, τα μαλλιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Κόκλας: «Δεν μου άρεσε να με βλέπω, δεν μου άρεσε ούτε η φωνή μου, ούτε τα μαλλιά μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και τις σειρές όπου έχει πρωταγωνιστήσει

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κώστας Κόκλας: Δεν μου άρεσα εμένα να με βλέπω, δεν μου άρεσε η φωνή μου

Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την προσωπική του ζωή και τα επόμενα σχέδιά του. Ο Κώστας Κόκλας, που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε!» στο θέατρο Άλσος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» . «Τυχαίνει τα καλοκαίρια να χαζεύω καμιά φορά τις επαναλήψεις των σειρών ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Κόκλας: Δεν μου άρεσα εμένα να με βλέπω, δεν μου άρεσε η φωνή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Κόκλας: «Δεν μου άρεσε να με βλέπω, δεν μου άρεσε η φωνή μου, τα μαλλιά μου»

Ο Κώστας Κόκλας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κώστας Κόκλας: «Δεν μου άρεσε να με βλέπω, δεν μου άρεσε ούτε η φωνή μου, ούτε τα μαλλιά μου»

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του, στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική. Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του, στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική. Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, εξέφρασε τη νοσταλγία του, όταν βλέπει παλιές δουλειές του. «Τυχαίνει τα καλοκαίρια να χαζεύω καμιά φορά τις επαναλήψεις των σειρών που παίζαμε. Τις βλέπω με νοσταλγία αυτές τις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κώστας Κόκλας: "Δεν μου άρεσε να με βλέπω, δεν μου άρεσε ούτε η φωνή μου, ούτε τα μαλλιά μου"

"Η ολοκλήρωση δεν εξαρτάται από τον γάμο και το παιδί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε