Πειραιάς: Η συγκλονιστική μαρτυρία του καπετάνιου που βρήκε την 5χρονη στη θάλασσα
10:30 - 26/05/2022
Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του καπετάνιου του οχηματαγωγού πλοίου Άγιος Νεκτάριος που εντόπισε το 5χρονο κορίτσι να επιπλέει στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά και ειδοποίησε τις Αρχές ώστε να κινητοποιηθούν και το παιδί να νοσηλευτεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» και από εκεί στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία». «Είδα τα χεράκια του μόνο» «Το είδα να επιπλέει μόνο του μέσα στη θάλασσα. Πνιγότανε σε απόσταση περίπου 60 μέτρων από το πλοίο μου. Ήμουν έτοιμος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πειραιάς: Η συγκλονιστική μαρτυρία του καπετάνιου που βρήκε την 5χρονη στη θάλασσα
«Είδα τα χεράκια του μόνο. Το είδα να επιπλέει μόνο του μέσα στη θάλασσα. Πνιγότανε σε απόσταση περίπου 60 μέτρων από το πλοίο μου. Ημουν έτοιμος […]»
Διαβάστε το στο tanea.grΠειραιάς: «Είδα μόνο τα χεράκια της» - Συγκλονίζει ο καπετάνιος του πλοίου που είδε την 5χρονη στο ν
Η παρατηρητικότητα του καπετάνιου του πλοίου που είδε πρώτος την 5χρονη συνέβαλε στη διάσωση της 5χρονηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠειραιάς: Η συγκλονιστική μαρτυρία του καπετάνιου που βρήκε την 5χρονη στη θάλασσα
«Ήμουν έτοιμος να πηδήξω στη θάλασσα να το βοηθήσω αλλά οι Αρχές έφτασαν πολύ γρήγορα αφού τις ειδοποιήσαμε και το έβγαλαν έξω», λέει ο πλοίαρχος
Διαβάστε το στο tovima