Καμερούν: 140 νεκροί σε 7 μήνες μετά την επανεμφάνιση της χολέρας

02:52 - 26/05/2022

Η χολέρα, ασθένεια που προκαλεί οξεία διάρροια και μπορεί να σκοτώσει μέσα σε ώρες ελλείψει θεραπείας, επανεμφανίζεται σποραδικά στη χώρα της κεντρικής Αφρικής - Προβλέπεται να αρχίσει εκστρατεία εμβολιασμού τον Ιούνιο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καμερούν: 140 νεκροί σε επτά μήνες μετά την επανεμφάνιση της χολέρας

Εκατόν σαράντα άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας της χολέρας από τον Οκτώβριο του 2021 στο Καμερούν, όπου έχουν καταγραφεί πάνω από 7.000 κρούσματα της ασθένειας...

Διαβάστε το στο Zougla

Καμερούν: 140 νεκροί και 7.000 κρούσματα μετά την επανεμφάνιση της χολέρας

Η χολέρα μπορεί να σκοτώσει μέσα σε ώρες ελλείψει θεραπείας και επανεμφανίζεται σποραδικά στο Καμερούν, την πελώρια χώρα της κεντρικής Αφρικής με πάνω από 25 εκατομμύρια κατοίκους.

Διαβάστε το στο in.gr

Καμερούν: 140 νεκροί και 7.000 κρούσματα μετά την επανεμφάνιση της χολέρας

Η χολέρα μπορεί να σκοτώσει μέσα σε ώρες ελλείψει θεραπείας και επανεμφανίζεται σποραδικά στο Καμερούν, την πελώρια χώρα της κεντρικής Αφρικής με πάνω από 25 εκατομμύρια κατοίκους.

Διαβάστε το στο tovima

Καμερούν: 140 νεκροί σε 7 μήνες μετά την επανεμφάνιση της χολέρας

Καμερούν: 140 νεκροί σε 7 μήνες μετά την επανεμφάνιση της χολέρας ckardampikis Thu, 26/05/2022 - 07:27

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΗΠΑ: Τρία παιδιά βρέθηκαν ζωντανά δύο χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή τους

Αμαλιάδα: Το «θεάτρο» της Μουρτζούκου, παρίστανε τη μητέρα του Παναγιωτάκη στο τηλέφωνο

Khalid: Αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος - «Δεν ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου»

Μέρκελ: Τo βιβλίο με τα απομνημονεύματά της είναι best seller πριν κυκλοφορήσει - Η «Ελευθερία» είναι η ηχηρή επιστροφή της

Φαρμακονήσι: Επιχείρηση εντοπισμού τυχόν αγνοούμενων μεταναστών

Νίκος Μουτσινάς: Δεν είμαι δημοσιογράφος, να μου δώσει χρόνο η τηλεοπτική κοινότητα