Η εξομολόγηση του Γιώργου Χειμωνέτου για το σπίτι του που “ταλαιπωρούν οι τράπεζες”

19:27 - 10/01/2020

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη με αφορμή νέο κατάστημα με κουλούρια το […] The post Η εξομολόγηση του Γιώργου Χειμωνέτου για το σπίτι του που “ταλαιπωρούν οι τράπεζες” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση του Γιώργου Χειμωνέτου για το σπίτι του που "ταλαιπωρούν οι τράπεζες" (VIDEO)

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη με αφορμή νέο κατάστημα με κουλούρια το οποίο και άνοιξε στην Αθήνα. Ο γνωστός αθλητής μίλησε, μέσα σε όλα, για τον δικαστικό αγώνα που δίνει το τελευταίο διάστημα για την κύρια κατοικία του. “Το σπίτι μου το ταλαιπώρησαν και το ταλαιπωρούν οι τράπεζες” σημείωσε χαρακτηριστικά ο αθλητής. “Διεκδικούμε ακόμη την πρώτη μου κατοικία, είμαστε στα δικαστήρια. Είναι μια λάθος κατάσταση απλά δέχθηκε ο δικαστής ότι, ενώ έχω ένα σπίτι στο όνομα μου, αυτό που θα έπρεπε να είναι η πρώτη και κύρια κατοικία μου,  δεν είναι η πρώτη και κύρια κατοικία μου και μένω σε ένα ενοικιασμένο κομμωτήριο. Επειδή έπαιρνα εκεί την α

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου

Ο πολυτάλαντος Μάκης Παπασημακόπουλος στο Traction

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τις τοξικές συμπεριφορές: «Το κλάμα και τα ξενύχτια που έχω ρίξει, μόνο εγώ τα ξέρω»

Τηλεθέαση: Τη Ναταλία Γερμανού ή τον Κώστα Τσουρό «εμπιστεύτηκε» το τηλεοπτικό κοινό;

Νίκος Συρίγος κατά Απόστολου Λύτρα: «Η συμπεριφορά αυτή είναι το αποτέλεσμα μετά το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί;»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω λόγο να πάω στην εκπομπή του, δεν έχω να πω κάτι μαζί του»