Λάουρα Νάργες: Η φωτογραφία από όταν ήταν μωρό και η απορία για το σε ποιον θα μοιάζει το δικό της παιδί

19:20 - 25/05/2022

Η Λάουρα Νάργες διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς σε τέσσερις To άρθρο Λάουρα Νάργες: Η φωτογραφία από όταν ήταν μωρό και η απορία για το σε ποιον θα μοιάζει το δικό της παιδί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάργες: Η φωτό όταν ήταν μωρό και η απορία για το σε ποιον θα μοιάζει το δικό της παιδί

Ζει σε πελάγη ευτυχίας η ραδιοφωνική παραγωγός.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Λάουρα Νάργες: Φωτογραφία από όταν ήταν μωρό – Τι σκέφτεται για το παιδί που περιμένει;

Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η χαρά τους είναι απερίγραπτη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός απολαμβάνει αυτή την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον […] The post Λάουρα Νάργες: Φωτογραφία από όταν ήταν μωρό – Τι σκέφτεται για το παιδί που περιμένει; appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»