Αντώνης Νικοπολίδης για Βάσω Στασινού: «Μου είχε δώσει προθεσμία για την πρόταση γάμου αλλιώς θα με χώριζε»

15:06 - 25/05/2022

Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το ζευγάρι To άρθρο Αντώνης Νικοπολίδης για Βάσω Στασινού: «Μου είχε δώσει προθεσμία για την πρόταση γάμου αλλιώς θα με χώριζε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικοπολίδης για Στασινού: Μου είχε δώσει προθεσμία για την πρόταση γάμου αλλιώς θα με χώριζε

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 22χρόνια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, μίλησε για το πως έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες και να συνυπάρχουν τόσα χρόνια χωρίς εντάσεις.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αντώνης Νικοπολίδης – Βάσω Στασινού: Η ξεχωριστή πρόταση γάμου και οι δύσκολες ώρες μετά το Euro 2004

Τι κρατά ενωμένο το ζευγάρι 22 χρόνια;

Διαβάστε το στο in.gr

Αντώνης Νικοπολίδης για Βάσω Στασινού: «Μου είχε δώσει προθεσμία για την πρόταση γάμου αλλιώς θα με χώριζε»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για τα 22χρόνια σχέσης και τα 3 τους παιδιά.Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για τα 22χρόνια σχέσης και τα 3 τους παιδιά.«Η Βάσω είναι πιο δυναμική απ’ ότι είμαι εγώ και νομίζω ισορροπούμε μέσα σε αυτή τη σχέση οπότε όλα βαίνουν καλώς» είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης με τη Βασω Στασινού να τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νικοπολίδης για Στασινού: "Μου είχε δώσει προθεσμία για την πρόταση γάμου αλλιώς θα με χώριζε"

"Η Βάσω κάποια στιγμή στη σχέση μας μου δήλωσε ότι αν μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν της έχω κάνει πρόταση γάμου θα έχουμε χωρίσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια