Σμαράγδα Καλημούκου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Λίζα» από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»

14:40 - 25/05/2022

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Σμαράγδα Καλημούκου στην εκπομπή Love It και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα. To άρθρο Σμαράγδα Καλημούκου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Λίζα» από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σμαράγδα Καλημούκου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της 14 χρόνια μετά το «Λατρεμένοι μου γείτονες» και το μόντελινγκ

Η Σμαράγδα Καλημούκου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Love It” και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, σήμερα, Τετάρτη, μίλησε για τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», αλλά και για τα κιλά της. Η Σμαράγδα Καλημούκου έμεινε συγκρατημένη λόγω της οικογένειάς της Για τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», υπογράμμισε «ήμουν 17χρονος όταν έπαιξα στο σίριαλ και η αλήθεια […] The post Σμαράγδα Καλημούκου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της 14 χρόνια μετά το «Λατρεμένοι μου γείτονες» και το μόντελινγκ appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Σμαράγδα Καλημούκου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Λίζα» από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Η Σμαράγδα Καλημούκου έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Love It και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα.Η Σμαράγδα Καλημούκου έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Love It και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα.H τηλεοπτική “Λίζα” που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», μίλησε μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να αφήσει την υποκριτική και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, για τον τίτλο του plus size model αλλά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»