Θοδωρής Κωνσταντόπουλος για Κάτια Ταραμπάνκο: «Το δαχτυλίδι ήταν της μαμάς μου που πέθανε, γι’ αυτό μίλησα»
12:26 - 25/05/2022
Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος εμφανίστηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα”
To άρθρο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος για Κάτια Ταραμπάνκο: «Το δαχτυλίδι ήταν της μαμάς μου που πέθανε, γι’ αυτό μίλησα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Κωνσταντόπουλος για Κάτια Ταραμπάνκο: «Το δαχτυλίδι ήταν της μαμάς μου που πέθανε, γι’ αυτό μίλησα»
Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, εμφανίστηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ήταν αυτό που οδήγησε τη σχέση τους στο τέλος, τι τον έκανε να βγει να μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό τους.Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, εμφανίστηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ήταν αυτό που οδήγησε τη σχέση τους στο τέλος, τι τον έκανε να βγει να μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό τους.Αφορμή γι΄ αυτή του την εμφάνιση, στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε στη εφημερίδα Espresso […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr