Νομικά κινείται ιερέας της Λάρισας για το φιλί Ρόκκου – Γεωργίου στο X-Factor: «Το είδαν τα παιδιά μου»
11:00 - 24/05/2022
Την έντονη αντίδραση ενός ιερέα από τη Λαρίσα προκάλεσε το φιλί στο στόμa που έδωσε ο Στέλιος Ρόκκος στον παρουσιαστή Ανδρέα Γεωργίου κατά τη διάρκεια του live show στο Χ Factor, το βράδυ της Κυριακής. Ο ιερέας κάνει λόγο για «απίστευτες εικόνες που προσβάλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας», ενώ αναφέρει ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία στο ΕΣΡ. Δείτε το στιγμιότυπο […]
The post Νομικά κινείται ιερέας της Λάρισας για το φιλί Ρόκκου – Γεωργίου στο X-Factor: «Το είδαν τα παιδιά μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Το είδαν τα παιδάκια μου»: Νομικά κινείται ιερέας της Λάρισας για το φιλί Ρόκκου – Γεωργίου στο X-Factor
«Το είδαν τα παιδάκια μου»: Νομικά κινείται ιερέας της Λάρισας για το φιλί Ρόκκου – Γεωργίου στο X-Factor Ξεσπά κατα του σκηνικού στο X-Factor Αντιδράσεις προκάλεσε το στιγμιότυπο στο X-Factor, όπου Γεωργίου και Ρόκκος αντάλλαξαν ένα φιλί στον αέρα, με τους ιερείς να ξεσπούν για τις “εικόνες αυτές”. Ο ιερέας κάνει λόγο για «απίστευτες εικόνες […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr