Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ

10:00 - 24/05/2022

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε δηλώσεις ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος. Ο To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ

«Εμείς κάναμε αγωγή στο ΣΕΗ, για να καταργηθεί η διαγραφεί, εναντίον της άδικης διαγραφής είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη - Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ετοιμάζονται οι ανταγωγές για τον Γιώργο Κιμούλη»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε για όλα στο Πρωινό. Η κόντρα με τον Αλέξη Κούγια, η αγωγή από τον Γιώργο Κιμούλη, […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Ετοιμάζονται οι ανταγωγές για τον Γιώργο Κιμούλη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ετοιμάζονται οι ανταγωγές για τον Γιώργο Κιμούλη»

«Εκείνο το παρελθόν μας σημάδεψε όλους πάρα πολύ και όταν λέω όλους βάζω μέσα και τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»