Βαγγέλης Περρής: Η ενόχληση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η νέα απάντησή του – «Είπα τη δική μου απογοήτευση»
14:36 - 23/05/2022
Ενοχλημένος φαίνεται πως αισθάνεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Περρής
To άρθρο Βαγγέλης Περρής: Η ενόχληση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η νέα απάντησή του – «Είπα τη δική μου απογοήτευση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαγγέλης Περρής για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Είπα τη δική μου απογοήτευση»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ενοχλημένος μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Περρής, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ενοχλημένος μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Περρής, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.«Μου στεναχώρησες και τον Ουγγαρέζο το Σαββατοκύριακο. Κάτι είπες και ενοχλήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ότι έφυγε από εδώ και δεν μας μιλάει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας ο Βαγγέλης Περρής διευκρίνισε: «Ίσα ίσα, είπα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠερρής για Ουγγαρέζο: "Είπα τη δική μου απογοήτευση"
"Όταν ένα ύφος είναι περιπαικτικό και το βάζει ότι είναι κανονικό, έχεις χάσει την ουσία της παρέμβασης"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr