Βαγγέλης Περρής: Η ενόχληση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η νέα απάντησή του – «Είπα τη δική μου απογοήτευση»

14:36 - 23/05/2022

Ενοχλημένος φαίνεται πως αισθάνεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Περρής To άρθρο Βαγγέλης Περρής: Η ενόχληση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η νέα απάντησή του – «Είπα τη δική μου απογοήτευση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαγγέλης Περρής για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Είπα τη δική μου απογοήτευση»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ενοχλημένος μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Περρής, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ενοχλημένος μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Περρής, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.«Μου στεναχώρησες και τον Ουγγαρέζο το Σαββατοκύριακο. Κάτι είπες και ενοχλήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ότι έφυγε από εδώ και δεν μας μιλάει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας ο Βαγγέλης Περρής διευκρίνισε: «Ίσα ίσα, είπα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Περρής για Ουγγαρέζο: "Είπα τη δική μου απογοήτευση"

"Όταν ένα ύφος είναι περιπαικτικό και το βάζει ότι είναι κανονικό, έχεις χάσει την ουσία της παρέμβασης"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας

Φωτεινή Πετρογιάννη σε Άρια Καλύβα: «Αν δεν ακούς καλά, υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – Απίστευτη ένταση στο Πρωινό

Κηδεία Καίτης Κωνσταντίνου: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στο Αίγιο

Καίτη Κωνσταντίνου: Τι ζήτησε η Μαρία Καβογιάννη από τους δημοσιογράφους την ώρα της κηδείας της

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω διαπράξει πολλά λάθη» – Η αναφορά στο περιστατικό με τη φοιτήτρια και το ρεπορτάζ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

6 (κακές) συνήθειες που σε γερνούν χωρίς να το καταλαβαίνεις