Γιώργος Καραμίχος: «Έφαγα πολύ βρισίδι για το Καφέ της Χαράς, κάποιοι φίλοι σταμάτησαν να μου μιλάνε»

10:44 - 23/05/2022

Ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλήμερα και μίλησε για όλους και για όλα. To άρθρο Γιώργος Καραμίχος: «Έφαγα πολύ βρισίδι για το Καφέ της Χαράς, κάποιοι φίλοι σταμάτησαν να μου μιλάνε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καραμίχος: Έφαγα πολύ βρισίδι για το «Καφέ της Χαράς» - Κάποιοι φίλοι σταμάτησαν να μου μιλάνε

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος - Τα παιδικά χρονιά στο χωριό, τα χωράφια και κατσίκια στην Βέροια, τα προβλήματα υγείας που απέκτησε λόγω ενοχών και τον λόγο που τον έφτυσαν στο δρόμο.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η εξομολόγηση του Γιώργου Καραμίχου: «Έφαγα πολύ βρισίδι για το Καφέ της Χαράς»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πατρότητα αλλά και στην πιο άβολή στιγμή της καριέρας του...

Διαβάστε το στο Zougla

Η εξομολόγηση του Γιώργου Καραμίχου: «Έφαγα πολύ βρισίδι για το Καφέ της Χαράς»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλήμερα» μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πατρότητα αλλά και στην πιο άβολή στιγμή...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Καραμίχος: «Δεν μου ξαναμίλησαν λόγω του Καφέ της Χαράς, με έχουν φτύσει δύο φορές στον δρόμο»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά χρονιά στο χωριό με τις κτηνοτροφικές εργασίες, τα προβλήματα υγείας που απέκτησε λόγω ενοχών και τον λόγο που τον έφτυσαν στο δρόμο. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά χρονιά στο χωριό με τις κτηνοτροφικές εργασίες, τα προβλήματα υγείας που απέκτησε λόγω ενοχών και τον λόγο που τον έφτυσαν στο δρόμο. «Είχαμε χωράφια και κατσίκια στην Βέροια. Από μικρός ένιωθα ότι δεν άνηκα στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Καραμίχος: "Έφαγα πολύ βρισίδι για το Καφέ της Χαράς"

"Κάποιοι φίλοι σταμάτησαν να μου μιλάνε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαριλού Κατσαφάδου: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Όταν την είδα σε αυτή την κατάσταση, ήταν σοκ για μένα»

Κατερίνα Στικούδη: «Πώς να πάω μόνη μου στην Eurovision;» – Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα δυο παιδιά της

Zoe Pre: «Έχω ζήσει κι εγώ το μπέρδεμα, αφού μου αρέσουν οι άνδρες, μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες»

Ηλίας Βρεττός: H συγκινητική συνάντηση στη σκηνή που έκανε τον τραγουδιστή να δακρύσει στην πρεμιέρα του

Αποστολία Ζώη: Αποκλειστικές εικόνες από το νέο της video clip

Ιωάννα Μαλέσκου: Η διπλή πρόταση από μεγάλο κανάλι για καθημερινή εκπομπή και talk show