Γιώργος Θεοφάνους: Είχα πει το τραγούδι “Ταλιμπάν” για τον Αντώνη Ρέμο

22:10 - 22/05/2022

Άγνωστες μουσικές ιστορίες θυμήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Alpha. Το παρασκήνιο πίσω από τις μουσικές του επιτυχίες “Τα καλύτερα θα’ ρθούν” και “Καρδιά μου μην ανησυχείς” έφερε στο προσκήνιο ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha “Πάντα μέσα στο κεφάλι μου γύριζε και γυρνάει η φράση που λέει ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Είχα πει το τραγούδι “Ταλιμπάν” για τον Αντώνη Ρέμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Ο πατέρας μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό», λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη σύλληψη και την παραμονή της στα κρατητήρια

Φάρμα: Αποκαλύπτονται οι στρατηγικές των παικτών – Τι θα δούμε απόψε

Πολεμική Αεροπορία: Πιλότοι από την Γερμανία και την Κροατία θα εκπαιδευτούν από τα ελληνικά «γεράκια»

Ποινική δίωξη για εμπρησμό από αμέλεια στον σερβιτόρο του μπαρ στο Παγκράτι που λαμπάδιασε από τούρτα με βεγγαλικό

Βρεττός στο One on One: «Έκανα high five με τον Χάρο, αλλά ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία»

Η αστροναύτης Emily Calandrelli έγινε η 100ή γυναίκα στο διάστημα – Η σεξιστική επίθεση και η απάντησή της