Γιώτα Νέγκα: «Δεν είναι αυτό το επίθετο μου, είναι καλλιτεχνικό»

19:46 - 22/05/2022

Την Γιώτα Νέγκα συνάντησε η δημοσιογράφος Ναταλία Αργυράκη με την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής στον […] The post Γιώτα Νέγκα: «Δεν είναι αυτό το επίθετο μου, είναι καλλιτεχνικό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την Γιώτα Νέγκα συνάντησε η δημοσιογράφος Ναταλία Αργυράκη με την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Για το επώνυμο της, τον γάμο της αλλά και την αργοπορημένη καλλιτεχνική της αναγνώριση μίλησε η Γιώτα Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».Για το επώνυμο της, τον γάμο της αλλά και την αργοπορημένη καλλιτεχνική της αναγνώριση μίλησε η Γιώτα Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».Η Γιώτα Νέγκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι αυτό το επίθετο μου, είναι καλλιτεχνικό και ανήκει στον πρώην σύζυγο μου. Είχα ήδη ξεκινήσει την δουλειά και είχα ήδη βάλει αυτό το όνομα. Δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώτα Νέγκα: "Δεν είναι αυτό το επίθετο μου, είναι καλλιτεχνικό"

"Η ζωή ξέρει και ότι ονειρεύτηκα βαθιά ήρθε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»