Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου»
18:46 - 22/05/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, την Κυριακή, στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο […]
The post Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου»
«Δεν την είπα ποτέ, δεν την χρησιμοποίησα ποτέ»
Διαβάστε το στο in.grΣυγκινεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου» (video)
Κώστας Χαρδαβέλλας: «Τα πράγματα που σε πονάνε τα διαγράφεις»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, την Κυριακή, στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εμπλοκή της ψυχαγωγίας με την ενημέρωση στην τηλεόραση το τελευταίο διάστημα καθώς και την δύσκολη για εκείνον έννοια της μητέρας. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν μπερδευτεί λίγο τα πράγματα στην τηλεόραση. Βλέπω ηθοποιούς και τραγουδιστές να κάνουν τους δημοσιογράφους, μπορεί νας δεις κάποιο παίκτη από το Survivor και μια που δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά μέχρι ένα ποιοτικό ενημερωτικό πρόγραμμα. Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι υπερβολή και πέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου»
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αναφέρθηκε στην εμπλοκή της ψυχαγωγίας με την ενημέρωση στην τηλεόραση το τελευταίο διάστημα καθώς και την δύσκολη για εκείνον έννοια της μητέρας.
Διαβάστε το στο thebest.grΚώστας Χαρδαβέλλας: Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου
Για την δύσκολη για εκείνον έννοια της μητέρας μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλας στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend.Για την δύσκολη για εκείνον έννοια της μητέρας μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλας στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend.Ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν μπερδευτεί λίγο τα πράγματα στην τηλεόραση. Βλέπω ηθοποιούς και τραγουδιστές να κάνουν τους δημοσιογράφους, μπορεί νας δεις κάποιο παίκτη από το Survivor και μια που δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά μέχρι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, την Κυριακή, στην κάμερα της εκπομπής
To άρθρο Συγκινεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου»
Για τη φετινή κατάσταση στην τηλεόραση και το μπέρδεμα στις εκπομπές, μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη λέξη «μητέρα». Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή OPEN Weekend: «έχουν μπερδευτεί λίγο τα πράγματα στην τηλεόραση. Βλέπω ηθοποιούς και τραγουδιστές να κάνουν τους δημοσιογράφους, μπορεί […]
The post Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr