Βαλάντης: Θα καταθέσει αγωγή κατά του Γιώργου Λάγιου

14:24 - 22/05/2022

Δικαστικά θα προχωρήσει ο Βαλάντης εναντίον του συμβούλου ψυχικής υγείας, Γιώργου Λάγιου, για δηλώσεις που είχε κάνει ο τελευταίος για […] The post Βαλάντης: Θα καταθέσει αγωγή κατά του Γιώργου Λάγιου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Βαλάντης θα κινηθεί νομικά εναντίον του συμβούλου ψυχικής υγείας, Γιώργου Λάγιου, για δηλώσεις που είχε κάνει ο τελευταίος σχετικά με την παρουσία του και τη συμπεριφορά του στο Survivor.Ο Βαλάντης θα κινηθεί νομικά εναντίον του συμβούλου ψυχικής υγείας, Γιώργου Λάγιου, για δηλώσεις που είχε κάνει ο τελευταίος σχετικά με την παρουσία του και τη συμπεριφορά του στο Survivor.«Ούτε στο δεύτερο εξώδικο που έστειλα, φρόντισε να επικοινωνήσει. Είναι τραγικό να έχεις δύο εξώδικα στα χέρια σου, να ζητάς να επικοινωνήσεις και να μην επικοινωνείς […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Όσα ανέφερε ο ίδιος

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»