Π. Αγγελόπουλος: «Μας κάνουν υπερήφανους οι οπαδοί μας»

19:36 - 21/05/2022

Π. Αγγελόπουλος: «Μας κάνουν υπερήφανους οι οπαδοί μας» 21/05/2022 Περήφανος για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και δικαιωμένος για το «Μέχρι τέλους» δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της ομάδας στο Final 4. «Πρώτα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ήρθαν 12.000 άνθρωποι, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Μοναδικές στιγμές, μας κάνουν περήφανους. Συγχαρητήρια στην ομάδα, έκανε υπέρβαση. Στα 0,2’’ φάγαμε ένα καλάθι και αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό. Έτσι είναι, άλλες φορές το κάναμε εμείς. Συνεχίζουμε, πάμε για το πρωτάθλημα, δεν έχουμε κάνει το νταμπλ από το 1997. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα φτάναμε δύο βήματα από την κορυφή κ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεγκούρα: «Περιμένουμε τους οπαδούς μας»

Αύριο (23/05) η Βασίλισσα δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Προμηθέα, τον πρώτο της σειράς του πρώτου γύρου των play-offs της Basket League. Σε δηλώσεις του στο aekbc.gr για την αυριανή αναμέτρηση ο Κούρο Σεγκούρα αναφέρθηκε στην ανάγκη της παρουσίας του κόσμου για την ομάδα, ενώ μίλησε και για τις επιστροφές παικτών και το […] The post Σεγκούρα: «Περιμένουμε τους οπαδούς μας» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αλεξανδρόπουλος: «Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, τόνισε περήφανος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και με πολύ χιούμορ... πούλησε τρέλα στο μικρόφωνο. Continue reading Αλεξανδρόπουλος: «Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)