Ναταλία Γερμανού: «Τότε με έβρισε ο Λαζόπουλος και μου είπε από εσένα δεν το περίμενα»

16:04 - 21/05/2022

Στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης κι οι δυο τους έκαναν αναδρομή στα τηλεοπτικά […] The post Ναταλία Γερμανού: «Τότε με έβρισε ο Λαζόπουλος και μου είπε από εσένα δεν το περίμενα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: Τότε με έβρισε ο Λαζόπουλος και μου είπε από εσένα δεν το περίμενα

Στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης κι οι δυο τους έκαναν αναδρομή στα τηλεοπτικά projects κι όχι μόνο, που έχουν συνυπάρξει. Μία από τις στάσεις που έκαναν ήταν στο Tv Stars Παρουσιάστε και το γέλιο που είχε ρίξει η παρουσιάστρια με την ατάκα του Ηλία Ψινάκη για μία παίκτρια. Έπειτα, η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε: «Έβλεπα αυτό το απόσπασμα από το Tv Stars Παρουσιάστε που ακόμα μου το στέλνουν. Που είχες πει τη τρομερή ατάκα του «Color» τα εννιάμερα. Έλεγες αυτές τις ατάκες κι εμείς κλαίγαμε μέχρι δακρύων. Είχε βγει τότε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Τσαντίρι και με είχε μαλώσει πάρα πολύ, με είχε καταβρίσει που γέλασα. Δεν έβρισε τον Σπυρόπουλο αλλά ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ναταλία Γερμανού: «Με έβρισε ο Λαζόπουλος και μου είπε από εσένα δεν το περίμενα»

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και οι δυό τους έκαναν μια αναδρομή στα τηλεοπτικά projects κι όχι μόνο, που έχουν συνυπάρξει. Μία από τις στάσεις που έκαναν ήταν στο Tv Stars Παρουσιάστε και το γέλιο που είχε ρίξει η παρουσιάστρια με την ατάκα του Ηλία Ψινάκη για μία παίκτρια.Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και οι δυό τους έκαναν μια αναδρομή στα τηλεοπτικά projects κι όχι μόνο, που έχουν συνυπάρξει. Μία από τις στάσεις που έκαναν ήταν στο Tv Stars Παρουσιάστε και το γέλιο που είχε ρίξει η παρουσιάστρια με την ατάκα του Ηλία Ψινάκη για μία παίκτρια.Η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ναταλία Γερμανού: «Όταν με έβρισε ο Λαζόπουλος, μου είπε από εσένα δεν το περίμενα»

Στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης και οι δυο τους έκαναν αναδρομή στα τηλεοπτικά projects κι όχι μόνο, που έχουν συνυπάρξει. Μία από τις στάσεις που έκαναν ήταν στο «Tv Stars Παρουσιάστε» και το γέλιο που είχε ρίξει η παρουσιάστρια με την ατάκα του Ηλία Ψινάκη για μία παίκτρια.…

Διαβάστε το στο news.gr

Ναταλία Γερμανού: "Τότε με έβρισε ο Λαζόπουλος και μου είπε από εσένα δεν το περίμενα"

"Έλεγες αυτές τις ατάκες κι εμείς κλαίγαμε μέχρι δακρύων"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»