Θεσσαλονίκη-Νοσοκομείο Παπανικολάου: «Προσβάλλετε τη μνήμη του αδερφού μου»-Ξεσπά ο αδερφός του άτυχου 43χρονου

12:24 - 21/05/2022

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά παντός υπευθύνου θα κινηθεί η οικογένεια του 43χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή σε μια καρέκλα στα Επείγοντα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όταν λίγο νωρίτερα είχε λάβει εξιτήριο από το ιατρικό προσωπικό.Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά παντός υπευθύνου θα κινηθεί η οικογένεια του 43χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή σε μια καρέκλα στα Επείγοντα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όταν λίγο νωρίτερα είχε λάβει εξιτήριο από το ιατρικό προσωπικό.Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά ο αδερφός του θύματος, κ. Ανδρέας Καμπάκας. «Έχω αναγνωρίσει τον αγώνα που έχει κάνει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας