Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν έπαιζα στο Μπρούσκο απέκτησα ψυχοσωματικά, ήταν πολύ ψυχοφθόρο»

09:30 - 21/05/2022

Για τον ρόλο του «Ορφέα» στο «Μπρούσκο» μέσω του οποίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, μίλησε ο To άρθρο Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν έπαιζα στο Μπρούσκο απέκτησα ψυχοσωματικά, ήταν πολύ ψυχοφθόρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Πολυδερόπουλος για Μπρούσκο: Είχα πολλά ψυχοσωματικά και θέμα με το στομάχι μου

“Εγώ δεν ήθελα να με βρίζουν, να χαλάσω το προφίλ μου. Με πίεσε πολύ” δήλωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Πολυδερόπουλος και μίλησε για το πόσο τον ζόρισε ο ρόλος του δολοφόνου, που έπρεπε να υποδυθεί στην επιτυχημένη σειρά “Μπρούσκο”. «Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Πολυδερόπουλος για Μπρούσκο: Είχα πολλά ψυχοσωματικά και θέμα με το στομάχι μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Είχα πολλά ψυχοσωματικά»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για την περίοδο που συμμετείχε στη σειρά «Μπρούσκο», μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για εκείνον. «Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν στην Αμερική, όπου τραγουδούσα μαντινάδες από το “Μπρούσκο” και ο Ανδρέας μου είπε: “Τι θα έλεγες για την ανατροπή; Εγώ δεν ήθελα να […] The post Νίκος Πολυδερόπουλος: «Είχα πολλά ψυχοσωματικά» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»