Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: «Το GNTM την ανέδειξε»

05:10 - 21/05/2022

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του GNTM, η κάμερα της Super Κατερίνα και η Μένια Κούκου συνάντησε την Βίκυ Καγιά, πριν την πτήση της για τις Κάννες.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές

Τεταμένη η σχέση τους

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βίκυ Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές

“Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει όλο. Το κανάλι αποφάσισε” σημείωσε η Βίκυ Καγιά. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε δηλώσεις η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε για την ολική επαναφορά του GNTM αλλά και τις αιχμές που άφησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. «Με το Star έχω τέλειες σχέσεις, είναι ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Καγιά για Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Βίκυ Καγιά επανέρχεται για την Έλενα Χριστοπούλου – «Μάλλον πικρία θα έχει»

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ για το Μεγάλο […] The post Η Βίκυ Καγιά επανέρχεται για την Έλενα Χριστοπούλου – «Μάλλον πικρία θα έχει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Ο Τζάστιν Τριντό τα «έδωσε όλα» στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ

Βανκούβερ: Τέσσερις φάλαινες-όρκα περνούν δίπλα από τουριστικό φέρι και προκαλούν… ταχυκαρδία

Κυκλοφόρησε νέο φάρμακο κατά της παχυσαρκίας στην Ελλάδα

Σουηδία: YouTuber πέθανε από το κρύο σε χιονοθύελλα

Κουσουλός: Αν καταλήξουμε σε κάτι κακό, η Ειρήνη θα θελήσει να πάρει κι άλλους στο λαιμό της

Ο Τομ Χανκς σε ρόλο αφηγητή στη σειρά «The Americas» που εξερευνά την άγρια ζωή στην Αμερική