Η Άννα Κορακάκη αποκαλύπτει για τον εμμονικό «θαυμαστή» που καταδικάστηκε: «Προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου»

16:52 - 20/05/2022

Τι είπε η Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη στο «Tlive» και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την… περιπέτεια που είχε με έναν «θαυμαστή» της, ο οποίος την παρακολουθούσε επί σχεδόν πέντε χρόνια σε διάφορες εκφάνσεις της κοινωνικής και αθλητικής της ζωής. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας καταδίκασε 34χρονο Γεωργιανής καταγωγής ο οποίος παρακολουθούσε την Άννα Κορακάκη επί πέντε ... Περισσότερα To άρθρο Η Άννα Κορακάκη αποκαλύπτει για τον εμμονικό «θαυμαστή» που καταδικάστηκε: «Προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άννα Κορακάκη για τον εμμονικό «θαυμαστή» που καταδικάστηκε: «Προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά μου»

Τι είπε η Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη στο «Tlive» και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την… περιπέτεια που είχε με έναν «θαυμαστή» της, ο οποίος την παρακολουθούσε επί σχεδόν πέντε χρόνια σε διάφορες εκφάνσεις της κοινωνικής και αθλητικής της ζωής. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας καταδίκασε 34χρονο Γεωργιανής καταγωγής ο οποίος παρακολουθούσε την Άννα Κορακάκη επί πέντε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κορακάκη: Συγκλονίζει για τον εμμονικό «θαυμαστή» – «Επιχείρησε να μπει μαζί με έναν φίλο του στο διαμέρισμά μου»

Η Άννα Κορακάκη αναπνέει πλέον ελεύθερα και χωρίς να φοβάται αφού ο εμμονικός θαυμαστής της πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/05), η χρυσή Ολυμπιονίκης, μίλησε στην εκπομπή T-Live, για τη δυσάρεστη εμπειρία της τονίζοντας πως είχε φτάσει σε σημείο να γίνει δυσλειτουργική. Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος θαυμαστής της Άννας Κορακάκη […] Το άρθρο Κορακάκη: Συγκλονίζει για τον εμμονικό «θαυμαστή» – «Επιχείρησε να μπει μαζί με έναν φίλο του στο διαμέρισμά μου» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

MasterChef: Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό – «Το πιάτο είναι ασύλληπτο»

Λούκα Κατσέλη: Δεν μου έκανε εντύπωση πως δεν με στήριξε το ΠΑΣΟΚ, το περίμενα

Champions League: Ρεάλ, μόνο εσύ τέτοια ανατροπή – «Λύγισε» την Σίτι στο Μάντσεστερ με 3-2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Champions League τελικά: Ανατροπή – έπος από Ρεάλ στο Μάντσεστερ με 3-2

Καιρός: Τσουχτερό κρύο και βροχές την Τετάρτη – Χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι την Κυριακή

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Λυκούργος αγνοεί το ρόλο της Αμαλίας στην υπόθεση της Αντιγόνης