Σύλληψη καθηγήτριας: «Δεν την προκάλεσα» λέει ο μαθητής – Μαρτυρίες για την επίθεση
15:00 - 20/05/2022
“Με έπιασε από το τσαντάκι και με τράβηξε” λέει ο 15χρονος μαθητής σχολείου στο newsit.gr για το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα όταν η καθηγήτριά του φέρεται να τον τράβηξε από την τσάντα που φορούσε στον λαιμό, προκαλώντας του εκδορές.
Σημειώνεται πως μετά το περιστατικό η καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα όταν ο μαθητής βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Όπως αναφέρει ο 15χρονος μαθητής στο newsit.gr “άκουγα μουσική από το κινητό μου που το είχα μέσα στο τσαντάκι μου”.
Τότε σύμφωνα με όσα αναφέρει, η εκπαιδευτικός προσπάθησε να τραβήξει το τσαντάκι του. Και συνεχίζει λέγοντας “Δεν έκανα κάτι στην κα
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σύλληψη καθηγήτριας: «Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στο παιδί» λέει η μητέρα στο newsit.gr
Η μητέρα του 15χρονου που φέρεται να δέχθηκε επίθεση από την καθηγήτριά του στο προαύλιο του σχολείου του την περασμένη Δευτέρα, μίλησε αποκλειστικά στο newsit.gr.«Με πήρε το παιδί και μου είπε “με χτύπησε η καθηγήτρια”. Πήγα στο σχολείο, τον είδα. Του τράβηξε το τσαντάκι και του έκανε κάποιο τραυματισμό στον λαιμό και στους ώμους. Δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Σύλληψη καθηγήτριας: «Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στο παιδί» λέει η μητέρα στο newsit.gr δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit