Η παράδοση του Παναθηναϊκού και το σερί του ΠΑΟΚ

10:44 - 20/05/2022

Η παράδοση του Παναθηναϊκού και το σερί του ΠΑΟΚ 20/05/2022 Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ στις αγορές Τελικό Αποτέλεσμα, Over/Under και Goal/No Goal Ραντεβού στο ΟΑΚΑ έχουν αύριο (20:00) ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί σε τελικούς. Τρεις φορές επικράτησε ο Παναθηναϊκός, το 1955, το 1977 και το 2014 και μία ο ΠΑΟΚ, το 1972. Στον τελευταίο μεταξύ τους τελικό, το 2014 και πάλι στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 4-1. Από τότε ο ΠΑΟΚ έδωσε 4 τελικούς και τους κέρδισε και τους 4. Τα 5 τελευταία χρόνια πήρε 4 Κύπελλα, το 2017, το 2018

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η παράδοση του Παναθηναϊκού και το σερί του ΠΑΟΚ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ στις αγορές Τελικό Αποτέλεσμα, Over/Under και Goal/No Goal.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός – Άρης

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα γίνει την Κυριακή (22/5, 19:30) ο δεύτερος αγώνας της πρώτης μέρας των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να υποδέχεται τον Άρη. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και την Τρίτη (24/5, 19:30) στο Nick Galis Hall ενώ τα δύο πρώτα παιχνίδια δεν αναδείξουν την ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά, θα γίνει και τρίτο την επόμενη Πέμπτη (26/5, 19:30) στην Αθήνα. The post Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός – Άρης appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Η παράδοση του Παναθηναϊκού και το σερί του ΠΑΟΚ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Πάνοπλος Παναθηναϊκός έτοιμος για Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (21/5, 20:00) απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Το Τριφύλλι βρίσκεται ξανά έπειτα από οκτώ χρόνια στη διεκδίκηση ενός τροπαίου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ο Βούρος, ο Παναθηναϊκός και ο …Τσάβι Ρόκα!

Τι «συνδέει» τον 27χρονο αμυντικό του ΟΦΗ, με το «τριφύλλι» και τον άλλοτε μεταγραφικό…εγκέφαλο των «πρασίνων»; Continue reading Ο Βούρος, ο Παναθηναϊκός και ο …Τσάβι Ρόκα! at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Η παράδοση του Παναθηναϊκού και το σερί του ΠΑΟΚ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ στις αγορές Τελικό Αποτέλεσμα, Over/Under και Goal/No Goal. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο

Αναχώρησε για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Στην Ανάβαση Πορταριάς θα συμμετάσχει ο Μάριος Ηλιόπουλος (ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Θέμα στο Sky Sports η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Χουάν Φεράντο ο Πανσερραϊκός

Champions League: Το top-10 των μεγαλύτερων σκορ και η συντριβή του Ολυμπιακού στο Τορίνο