Πέγκυ Ζήνα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του»
01:46 - 20/05/2022
Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή “Ανοιχτά” βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για
To άρθρο Πέγκυ Ζήνα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέγκυ Ζήνα για Γιώργο Λύρα: «Του είχα πει αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του»
Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια, το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για την πορεία της στον χώρο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠέγκυ Ζήνα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του και έτσι παίρναμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας»
Πέγκυ Ζήνα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του και έτσι παίρναμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας» Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ανοιχτά” και μίλησε για την πορεία της στον χώρο της μουσικής και αποκάλυψε πως νιώθει να μην ταιριάζει στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας της χώρας. «Δεν […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr