Survivor – Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θέλω σαν τρελός να την δω»
22:20 - 19/05/2022
Βιντεοκλήση με τους φίλους και συντρόφους είναι το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας για το οποίο μάχονται οι
To άρθρο Survivor – Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θέλω σαν τρελός να την δω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor-Στάθης Σχίζας σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Σ’ αγαπώ πολύ γυναίκα της ζωής μου»
Survivor: «Σ’ αγαπώ πολύ γυναίκα της ζωής μου» είπε στην Παναγιώταρου ο ΣχίζαςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor: Η ερωτική εξομόλογηση του Στάθη στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Σ’ αγαπώ, γυναίκα της ζωής μου»
Οι Κόκκινοι κέρδισαν το βράδυ της Πέμπτης το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor κι μίλησαν με βιντεοκλήση με φίλους και συντρόφους τους.
Ο Στάθης...
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Έλιωσε» ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Σ’ αγαπώ πολύ γυναίκα της ζωής μου»
Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν βιντεοκλήση με φίλους και συντρόφους.Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν βιντεοκλήση με φίλους και συντρόφους.Ένας από αυτούς ήταν και ο Στάθης Σχίζας ο οποίος συνομίλησε με την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Εκείνη του ανέφερε ότι της έχει λείψει πολύ αλλά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτάθης Σχίζας σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Σ’ αγαπώ πολύ γυναίκα της ζωής μου»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλευσε στο Survivor της Πέμπτης ο Στάθης Σχίζας μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας στο απαιτητικό αγώνισμα […]
The post Στάθης Σχίζας σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Σ’ αγαπώ πολύ γυναίκα της ζωής μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr