Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έριξα πόρτα στον Nick Cave και τον έδιωξα από το μαγαζί»
19:40 - 19/05/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης […]
The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έριξα πόρτα στον Nick Cave και τον έδιωξα από το μαγαζί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω "ρίξει πόρτα" στον Νικ Κέιβ»
Η απίστευτη ιστορία από τη δεκαετία του 1990, όταν ο ηθοποιός εργαζόταν στην πόρτα ενός μαγαζιού και ο μεγάλος πλέον ροκ σταρ, ήταν πελάτης» - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟ Ρένος Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει γιατί «έριξε» πόρτα στον Nick Cave και τον έδιωξε από το μαγαζί
Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην δεκαετία του ’90, όταν εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΡένος Χαραλαμπίδης: Έχω ρίξει πόρτα στον Nick Cave
Απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο Ρένος Χαραλαμπίδης! Σστην δεκαετία του ’90 εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί και, μάλιστα, έριξε… πόρτα στον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Nick Cave, όπως αποκάλυψε, ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο μαγκαζίνο “Κυψέλη” της ΕΡΤ2. “Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δούλευα σε ένα κλαμπ στο Μετς, ήμουν στην πόρτα. Κάποια στιγμή βλέπω κάτι ... Περισσότερα
To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Έχω ρίξει πόρτα στον Nick Cave δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑποκάλυψη Ρένου Χαραλαμπίδη: «Έριξα πόρτα στον Nick Cave- Ήταν λιώμα, τον έδιωξα από μαγαζί»
Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη στην ΕΡΤ2, βρέθηκε σήμερα ο Ρένος Χαραλαμπίδης.Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη στην ΕΡΤ2, βρέθηκε σήμερα ο Ρένος Χαραλαμπίδης.O γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην δεκαετία του ’90, όταν εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί, οπότε και έριξε όπως είπε «πόρτα» στον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Nick Cave. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δούλευα σε ένα κλαμπ στο Μετς, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡένος Χαραλαμπίδης: Έριξε πόρτα στον Nick Cave και τον αποκάλεσε “Νίκο Σπηλιά”
Ρένος Χαραλαμπίδης: "Μου λέει, “είμαι ο Nick Cave”. Kαι του λέω "είσαι ο Νίκος ο Σπηλιάς"; Μου λένε και από το μαγαζί, “διώξ’ τους".
Διαβάστε το στο neolaia.gr