Ν. Κεραμέως – Μπαράζ συναντήσεων στις ΗΠΑ: «Οι εκπαιδευτικές σχέσεις των χωρών μας πιο δυνατές από ποτέ»

17:00 - 19/05/2022

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως συναντήθηκε με την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας, Cindy Marten στο Αμερικανικό Υπουργείο Παιδείας σε ένα ιδιαιτέρως θερμό κλίμα. Η κα. Marten εξέφρασε την απόλυτη ευχαρίστηση της με τον κοινό προσανατολισμό στόχων και προτεραιοτήτων μεταξύ του Αμερικανικού και Ελληνικού ΥΠΑΙΘ ως προς την ενδυνάμωση σχέσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και υπογράμμισε ότι το Αμερικανικό Υπουργείο θα συνδράμει στην περαιτέρω εμβάθυνση και διεύρυνση σχέσεων συνεργασίας μεταξύ ΑΕΙ των δύο χωρών.   Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε επίσης για τις μεταρρυθμίσεις του ΥΠΑΙΘ στην προσχολική εκπαίδευση και δη την επέκταση της υποχρεωτικής φοίτησης από τα τέσσερα έτη, τα

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κεραμέως για συναντήσεις στην Ουάσιγκτον: «Οι εκπαιδευτικές σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ πιο δυνατές από ποτέ»

Τη διαπίστωση πως «οι εκπαιδευτικές σχέσεις των χωρών μας είναι πιο δυνατές από ποτέ», υπογράμμισε η Νίκη Κεραμέως αναφερόμενη στις επαφές που είχε στις ΗΠΑ. Η Υπουργός Παιδείας συναντήθηκε με την Αμερικανίδα Αν. Υπουργό Παιδείας, καθώς και με την Αν. Υπουργό Εξωτερικών υπεύθυνη για θέματαΠαιδείας, σε ένα ιδιαιτέρως θερμό κλίμα. Σε ανακοίνωσή της για τις συναντήσεις ... Περισσότερα To άρθρο Κεραμέως για συναντήσεις στην Ουάσιγκτον: «Οι εκπαιδευτικές σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ πιο δυνατές από ποτέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)