Survivor – Spoiler: Ο Τάκης Καραγκούνιας νιώθει μόνος στον Άγιο Δομίνικο – Ποιος παίκτης αποχωρεί

16:42 - 19/05/2022

Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας είναι οι δυο παίκτες της Κόκκινης Ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα ως υποψήφιοι προς αποχώρηση του Survivor. Η υποψηφιότητα του Μισθοφόρου ανοίγει έναν νέο κύκλο έντασης μεταξύ του ίδιου και του φαρμακοποιού. Την ίδια ώρα, ο Τάκης αισθάνεται μόνος εναντίον όλων. Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor είναι «αιχμηρές» και αφορούν τους συμπαίκτες του και κυρίως τον Σπύρο Μαρτίκα. «Τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να μην απαντάω στις επιθέσεις τους, γιατί είναι πολύ μεγάλες, ειδικά από τον Μαρτίκα. Αυτοί θέλουν να είναι όλοι μαζί εναντίον μου, αυτήν την στιγμή γιατί ξέρουν ότι έχω δει πράγματα, ξέρουν ότι ξέρω αλήθειες και θέλουν να με π

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λίβανος: Τουλάχιστον 35 νεκροί και 143 τραυματίες ο απολογισμός των χθεσινών ισραηλινών πληγμάτων

Η στιγμή που ο 44χρονος σέρνει με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη Λάρισα – Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό περιστατικό

Έγινε η συνάντηση για Πάλμα, θέλει άμεσα Ελλάδα – Ποιος θα πληρώσει τον Άρη

Νετανιάχου: Οι επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ θα συνεχιστούν ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο

«Τέλος ο Ιωαννίδης, φουλ για Λιβάι» – Μάξιμουμ 15 εκατομμύρια

Ο Νετανιάχου επιβεβαιώνει ότι η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν τον Οκτώβριο έπληξαν μέρος του πυρηνικού προγράμματος