Πρώτη η Πανσπουδαστική στις φοιτητικές εκλογές μετά από 35 χρόνια - Αναλυτικά τα αποτελέσματα

09:08 - 19/05/2022

Με διαφορετικό τόνο ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές, αφού μετά από 35 χρόνια, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ (ΝΔ) δεν είναι πλέον η πρώτη παράταξη, με την Πανσπουδαστική να είναι στην κορυφή. Η ΔΑΠ, [που είχε την πρωτιά από το 1987, σημείωσε τεράστιες απώλειες στις περισσότερες σχολές της χώρας, όπως και η ΠΑΣΠ (ΠΑΣΟΚ) με την Πανσπουδαστική ... Περισσότερα To άρθρο Πρώτη η Πανσπουδαστική στις φοιτητικές εκλογές μετά από 35 χρόνια - Αναλυτικά τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρώτη και με διαφορά για 34η αναμέτρηση η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές! Όλα τα τελικά αποτελέσματα

Για 34η εκλογική διαδικασία, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατακτά με διαφορά την πρώτη θέση στην προτίμηση των φοιτητών με ποσοστό 45,8%. Ύστερα από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας, οι φοιτητές επέστρεψαν στην κάλπη και επιβεβαίωσαν  ότι η φωνή, οι ιδέες και οι προτάσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εξακολουθούν να εκφράζουν την πλειοψηφία του φοιτητικού κόσμου. Χιλιάδες φοιτητές προσήλθαν Το άρθρο Πρώτη και με διαφορά για 34η αναμέτρηση η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές! Όλα τα τελικά αποτελέσματα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιάννης Καλλιάνος: «Τις πρώτες 15 ημέρες που “έφυγε” ο μπαμπάς μου ήμουν ένα ράκος»

Ο Μπουφόν αποκαλύπτεται: Η «μάχη» με την κατάθλιψη, ο θαυμασμός για τον Νεϊμάρ και οι ατάκες για Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Επιστρέφει ο πυρηνικός τρόμος - Ο Πούτιν απειλεί με παγκόσμιο όλεθρο - Οι 3 όροι για να «πατήσει» το κουμπί

Καιρός αύριο: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γεράσιμος Γεννατάς για «Αρχελάου 5»: «Δεν μας έχουν πει αν θα κοπεί η σειρά, είμαι αισιόδοξος»

ΙΑΕΑ: Το Ιράν αύξησε τα αποθέματα εμπλουτισμένου ουρανίου αλλά «θα σταματήσει η παραγωγή του σε επικίνδυνα επίπεδα»