Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει την Premier League, είμαι περήφανος για εμάς» (vid)
18:06 - 18/05/2022
Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για όλα όσα έχουν καταφέρει οι Reds τη φετινή σεζόν.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει την Premier League, είμαι περήφανος για εμάς»
Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για όλα όσα έχουν καταφέρει οι Reds τη φετινή σεζόν
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει το τρόπαιο, είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα!»
Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για την επερχόμενη τελευταία αγωνιστική στην Premier League, η οποία και θα κρίνει τη μάχη του τίτλου ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.
Διαβάστε το στο fosonline.grΒΙΝΤΕΟ - Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει την Premier League»
ΒΙΝΤΕΟ - Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει την Premier League»
18/05/2022
Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για όλα όσα έχουν καταφέρει οι Reds τη φετινή σεζόν.
Ήταν ο ήρωας του τελικού του FA Cup απέναντι στην Τσέλσι και ένας από τους διακριθέντες στο σπουδαίο «διπλό» της Λίβερπουλ στην έδρα της Σαουθάμπτον που την επανέφερε στο -1 από την κορυφή, μιας «στροφή» πριν από το φινάλε της Premier League.
Ο Κώστας Τσιμίκας αποδεικνύει συνεχώς πως αποτελεί πλέον ένα σημαντικό γρανάζι στην καλοκουρδισμένη «μηχανή» του Γιούργκεν Κλοπ που κατέκτησε Κύπελλο και League Cup και
Διαβάστε το στο filathlos.gr