Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει την Premier League, είμαι περήφανος για εμάς» (vid)

18:06 - 18/05/2022

Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για όλα όσα έχουν καταφέρει οι Reds τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει την Premier League, είμαι περήφανος για εμάς»

Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για όλα όσα έχουν καταφέρει οι Reds τη φετινή σεζόν

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει το τρόπαιο, είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα!»

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για την επερχόμενη τελευταία αγωνιστική στην Premier League, η οποία και θα κρίνει τη μάχη του τίτλου ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει την Premier League»

ΒΙΝΤΕΟ - Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει την Premier League» 18/05/2022 Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για όλα όσα έχουν καταφέρει οι Reds τη φετινή σεζόν. Ήταν ο ήρωας του τελικού του FA Cup απέναντι στην Τσέλσι και ένας από τους διακριθέντες στο σπουδαίο «διπλό» της Λίβερπουλ στην έδρα της Σαουθάμπτον που την επανέφερε στο -1 από την κορυφή, μιας «στροφή» πριν από το φινάλε της Premier League. Ο Κώστας Τσιμίκας αποδεικνύει συνεχώς πως αποτελεί πλέον ένα σημαντικό γρανάζι στην καλοκουρδισμένη «μηχανή» του Γιούργκεν Κλοπ που κατέκτησε Κύπελλο και League Cup και

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Πολάκης δεν πήγε σε δεύτερο γύρο

ΑΕ Ζακακίου: Φαβορί για τον πάγκο της ο Χρύσης Μιχαήλ

Ολυμπιακός: Οι τρεις γιατροί από την κλινική Osteon που εντάχθηκαν στο δυναμικό του

Μούσα: «Πραγματικά δεν ξέρω πώς φτιάχτηκε η ομάδα, η μητέρα του Βράμπατς βρίσκεται στο νοσοκομείο και αυτός αγωνίστηκε»

Καρμιώτισσα: Πάει στην «Αρένα» για να… τσιμπήσει κάτι!

Ρόι Κιν σε οπαδό της Ίπσουιτς: «Θα σε περιμένω στο πάρκινγκ» (vid)