Μπενίτεθ: “Μην συγκρίνετε τη δική μου Λίβερπουλ με αυτή του Κλοπ, είχα μπάτζετ μόνο 20 εκατ.λιρών”
17:46 - 18/05/2022
Ο Ράφα Μπενίτεθ εκθείασε την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ όμως ξεκαθάρισε πως είναι άδικο να τη συγκρίνουν με τους ρεντς της δικής του εποχής λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων που είχε τότε ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ. Η πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα είχε τη σφραγίδα του Ράφα Μπενίτεθ στην Λίβερπουλ, με τον Ισπανό προπονητή να […]
The post Μπενίτεθ: “Μην συγκρίνετε τη δική μου Λίβερπουλ με αυτή του Κλοπ, είχα μπάτζετ μόνο 20 εκατ.λιρών” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπενίτεθ: «Δεν συγκρίνεται η δική μου Λίβερπουλ με αυτή του Κλοπ»
Ο Ράφα Μπενίτεθ, ο προπονητής που οδήγησε την Λίβερπουλ στην κατάκτηση του Champions League το 2005 δήλωσε πως δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει τη δική του ομάδα με αυτή του Κλοπ λόγω της διαφοράς των μπάτζετ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜπενίτεθ: «Δεν συγκρίνεται η δική μου Λίβερπουλ με αυτή του Κλοπ, τι θα αγόραζε σήμερα με μπάτζετ 20 εκατ.;»
Ο Ράφα Μπενίτεθ δήλωσε σε συνέντευξή του στην «AS» πως δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει τη δική του Λίβερπουλ με αυτή του Κλοπ λόγω της διαφοράς των μπάτζετ, τονίζοντας ότι πλέον οι Reds έχουν παίκτες στον πάγκο αξίας 40 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε το στο GazzettaΜπενίτεθ: «Στη δική μου Λίβερπουλ είχαμε μπάτζετ 20 εκ. λιρών»
Ο Ράφα Μπενίτεθ απάντησε στις συγκρίσεις για τη Λίβερπουλ όταν ο ίδιος ήταν προπονητής με αυτή του Γιούργκεν Κλοπ, όπως επίσης και την παρουσία του στον πάγκο της συμπολίτισσας Έβερτον.
Διαβάστε το στο fosonline.grΜπενίτεθ: «Δεν μπορεί να συγκριθεί η δικιά μου Λίβερπουλ με αυτή του Κλοπ»
Μπενίτεθ: «Δεν μπορεί να συγκριθεί η δικιά μου Λίβερπουλ με αυτή του Κλοπ»
18/05/2022
Συνέντευξη στην ισπανική «As» έδωσε ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στην εποχή που καθόταν στον πάγκο της Λίβερπουλ, συγκρίνοντας τα τότε οικονομικά δεδομένα των «Reds» με τα σημερινά, ενώ μίλησε και για τη θητεία του στον πάγκο της Έβερτον!
Αναλυτικά όσα είπε ο Μπενίτεθ:
«Ο κόσμος θυμάται την ομάδα μου, όμως την συγκρίνουν με μία Λίβερπουλ που έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα και η οποία έχει παίκτες αξίας 40 εκατ. λιρών στον πάγκο. Για αυτό το λόγο δεν μπορείτε να συγκρίνετε τη δική μου Λίβερπουλ με εκείνη του Κλοπ, επειδή θα πρέπει να κοιτάζετε τις λεπτομέρειες. Εγώ ε
Διαβάστε το στο filathlos.gr