Φωτεινή Πιπιλή: «Έχω φάει το βρίσιμο της αρκούδας, έπεφταν αυγά και πέτρες στο αυτοκίνητο»

10:40 - 18/05/2022

Η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε και για τη συνάντηση που είχε με τη Τζάκι Κέννεντυ και το γιο της.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτεινή Πιπιλή: Έχω φάει το βρίσιμο της αρκούδας την περίοδο των αγανακτισμένων - Έπεφταν αυγά και πέτρες στο αυτοκίνητό μου

«Η πολιτική με στρεσάρισε», αποκάλυψε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Φωτεινή Πιπιλή: Είχα φάει το βρίσιμο της αρκούδας την περίοδο των αγανακτισμένων

«Για τρία χρόνια δεν έμπαινα στο μετρό, θα χίμαγε ο κόσμος πάνω μου», λέει η Φωτεινή Πιπιλή. Η Φωτεινή Πιπιλή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα, όπου μίλησε για τις θρυλικές εκπομπές της, το λόγο που φοβόταν να μπει στο μετρό ως βουλευτής, αλλά και τη συνάντησή της με τη Τζάκι ... Περισσότερα To άρθρο Φωτεινή Πιπιλή: Είχα φάει το βρίσιμο της αρκούδας την περίοδο των αγανακτισμένων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φωτεινή Πιπιλή: Είχα φάει το βρίσιμο της αρκούδας την περίοδο των αγανακτισμένων

«Για τρία χρόνια δεν έμπαινα στο μετρό, θα χίμαγε ο κόσμος πάνω μου», λέει η Φωτεινή Πιπιλή.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Το Ισραήλ βομβαρδίζει το τελευταίο νοσοκομείο στη βόρεια Γάζα

Σύλληψη 30χρονης για την έκρηξη στο διαμέρισμα των Αμπελόκηπων

Ανάλυση: Οι νέοι γυρίζουν την πλάτη στη Νέα Δημοκρατία – Οι εκλογικές τάσεις και το νέο πολιτικό τοπίο

«O Γιάννης είναι το Greek dream»: Η Νία Βαρντάλος διορθώνει τον Ντόναλντ Τραμπ

Η βαθμολογία της Super League μετά το τέλος της 10ης αγωνιστικής

Αστέρας – ΟΦΗ 3-0: «Πλήγωσε» τον Ράσταβατς και μπήκε στην πεντάδα