Καίτη Φίνου: Η απάντηση για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – «Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών»

23:52 - 17/05/2022

Για «υπηρεσιακή» εκταφή του Στάθη Ψάλτη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου έκανε λόγο η Μαίρη Μπάρκουλη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα το οποίο έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook. «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη ενώ στην συνέχεια «κατέβασε» την ανάρτησή της. Λίγη ώρα μετά, η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε και τόνισε πως επικοινώνησε με το δήμαρχο ο οποίος της είπε πως έγιναν προσπάθειες να ενημερωθεί η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη για την εκταφή του. «Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου: Η απάντηση για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – «Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών»

Για «υπηρεσιακή» εκταφή του Στάθη Ψάλτη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου έκανε λόγο η Μαίρη Μπάρκουλη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα το οποίο έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.Για «υπηρεσιακή» εκταφή του Στάθη Ψάλτη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου έκανε λόγο η Μαίρη Μπάρκουλη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα το οποίο έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.Μόλις η συγκεκριμένη είδηση έγινε γνωστή, η Καίτη Φίνου έδωσε την απάντησή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook. «Σταθάκο μου, Κανείς δεν σε ξέχασε απ’ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συνετρίβη αεροπλάνο στην Κόστα Ρίκα με έξι επιβαίνοντες στο σκάφος

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 26/11/2024

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση στον Ωρωπό

Χειροπέδες σε τρεις ανηλίκους στην Παλλήνη για ληστεία

Το συγκινητικό αντίο της Ρούλας Κορομηλά στη Βέφα Αλεξιάδου

Φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα της Λήμνου – Στο νοσοκομείο άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του