Καίτη Φίνου: Η απάντηση για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – «Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών»
23:52 - 17/05/2022
Για «υπηρεσιακή» εκταφή του Στάθη Ψάλτη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου έκανε λόγο η Μαίρη Μπάρκουλη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα το οποίο έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook. «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη ενώ στην συνέχεια «κατέβασε» την ανάρτησή της. Λίγη ώρα μετά, η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε και τόνισε πως επικοινώνησε με το δήμαρχο ο οποίος της είπε πως έγιναν προσπάθειες να ενημερωθεί η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη για την εκταφή του. «Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Φίνου: Η απάντηση για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη – «Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών»
Για «υπηρεσιακή» εκταφή του Στάθη Ψάλτη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου έκανε λόγο η Μαίρη Μπάρκουλη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα το οποίο έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.Για «υπηρεσιακή» εκταφή του Στάθη Ψάλτη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου έκανε λόγο η Μαίρη Μπάρκουλη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα το οποίο έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.Μόλις η συγκεκριμένη είδηση έγινε γνωστή, η Καίτη Φίνου έδωσε την απάντησή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook. «Σταθάκο μου, Κανείς δεν σε ξέχασε απ’ […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr