Μάνταλος: «Θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια»
22:20 - 17/05/2022
Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την χρονιά που πέρασε, αναφερόμενος και στο μέλλον του που ενδεχομένως να τον βρίσκει και εκτός ΑΕΚ! Έριξε βόμβα ο Μάνταλος αναφορικά με το μέλλον του! Περισσότερα σε λίγο…
The post Μάνταλος: «Θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αινιγματική δήλωση Μάνταλου: «Η χειρότερη χρονιά μου στην ΑΕΚ, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια»
Ο Πέτρος Μάνταλος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ, μετά το τέλος των πλέι οφ της Superleague. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ανέφερε στην Cosmote TV πως θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν με πράξεις και προανήγγειλε κινήσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες. «Μέσα στη χρονιά έγιναν διάφορα… ... Περισσότερα
To άρθρο Αινιγματική δήλωση Μάνταλου: «Η χειρότερη χρονιά μου στην ΑΕΚ, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜάνταλος: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, θα δείτε τις επόμενες μέρες»
Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, υποστήριξε ότι αυτός φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την πολύ κακή σεζόν της ομάδας του και ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες, με πράξεις και όχι με λόγια, θα μάθουν όλοι τι θα συμβεί εκ μέρους του.
Διαβάστε το στο GazzettaΔήλωση αποχώρησης από Μάνταλο: «Θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια!»
Την ευθύνη για την κάκιστη χρονιά της ΑΕΚ ανέλαβε ο Πέτρος Μάνταλος, προαναγγέλλοντας πράξεις.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔήλωση αποχώρησης από Μάνταλο: «Θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια!»
Την ευθύνη για την κάκιστη χρονιά της ΑΕΚ ανέλαβε ο…
Διαβάστε το στο onsports.grΠέτρος Μάνταλος | «Θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι λόγια» (video)
Οι δηλώσεις θάρρους και γενναιότητας του αρχηγού της ΑΕΚ:
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΜάνταλος: «Η χειρότερη χρονιά, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια»
O Πέτρος Μάνταλος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ, μετά το τέλος των πλέι οφ της Superleague. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ανέφερε στην Cosmote TV πως θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν με πράξεις και προανήγγειλε κινήσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες. «Μέσα στη χρονιά έγιναν διάφορα… […]
Διαβάστε το στο dete.grΜάνταλος: «Θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις, όχι με λόγια!»
O αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό τόνισε πως θα αναλάβει τις ευθύνες του με πράξεις, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την έξοδό του από την Ένωση. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αρχηγός της ΑΕΚ μετά το τέλος της πάρα πολύ κακής σεζόν για την Ένωση στην κάμερα της Cosmote TV: «Το θέμα είναι […]
Διαβάστε το στο thessports.gr