Κώστας Χαρδαβέλλας: «Το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης μου δημιούργησε καρκίνο»

16:04 - 17/05/2022

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και To άρθρο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης μου δημιούργησε καρκίνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Χαρδαβέλας: Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» αναφέρεται στους γονείς του, τις εμπειρίες του από το μέτωπο του πολέμου αλλά και την Αγγελική Νικολούλη. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την απώλεια των γονιών του όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά και τις γυναίκες ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Χαρδαβέλας: Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Χαρδαβέλας: «Το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης μου δημιούργησε καρκίνο»

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα του και αποκάλυψε την πιο συγκινητική στιγμή που έχει βιώσει σε ρεπορτάζ

Διαβάστε το στο in.gr

Κώστας Χαρδαβέλας: «Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο»

Κώστας Χαρδαβέλας: Όσα είπε για τη ζωή του, τη δουλειά του και την Αγγελική ΝικολούληΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης μου δημιούργησε καρκίνο μετά είπα στοπ»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου.Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου.O γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει να πηγαίνει σε πολέμους, τους γονείς του που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά και για τον γιο του, τον Κωνσταντίνο. «Χαίρομαι πάρα πολύ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης

Aυτό μου δημιούργησε τον καρκίνo

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κώστας Χαρδαβέλας: «Το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης μου δημιούργησε καρκίνο»

Την καρδιά του «άνοιξε» ο Κώστας Χαρδαβέλας στην εκπομπή «Ελένη». Ο δημοσιογράφος μίλησε για την απώλεια των γονιών του όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, τις γυναίκες στις οποίες αναζητούσε τη μητέρα, το γιο του και την Αγγελική Νικολούλη. Αρχικά αποκάλυψε πως έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 2 μηνών και τη μητέρα του στα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας