Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Νανά Καραγιάννη: «Τρώγαμε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει αυτό που είχε φάει»

14:20 - 17/05/2022

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η To άρθρο Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Νανά Καραγιάννη: «Τρώγαμε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει αυτό που είχε φάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Νανά Καραγιάννη: Τρώγαμε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει αυτό που είχε φάει

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Νανά Καραγιάννη: «Τρώγαμε και εκείνη έφευγε αμέσως στην τουαλέτα»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Όλοι είχαμε αντιληφθεί ότι έχει πρόβλημα και τις είχαμε μιλήσει»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σοκάρει η Ντέσσυ Κουβελογιάννη για τη Νανά Καραγιάννη: «Τρώγαμε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει αυτό που είχε φάει»

H Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μεταξύ άλλων και για τη Νανά Καραγιάννη.H Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μεταξύ άλλων και για τη Νανά Καραγιάννη.«Από τη συνεργασία μου με τη Νανά Καραγιάννη στην εκπομπή “Τελεία και παύλα” θυμάμαι τα καλύτερα. Όλοι είχαμε αντιληφθεί ότι έχει πρόβλημα και της είχαμε μιλήσει. Η Νανά Καραγιάννη με ρώταγε αν ήθελα να παραγγείλουμε σουβλάκια. Παραγγέλναμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»