Πάνος Ιωαννίδης: Πώς κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

13:54 - 17/05/2022

Για τον νεογέννητο γιο του μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός σεφ και κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef μίλησε για την προσωπική του ζωή στην κάμερα του «Πρωινού», που τον συνάντησε έξω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν ταξιδέψει για την Ιταλία. «Είμαι περισσότερο άυπνος, ειδικά σήμερα που πετάμε. Ο μπέμπης είναι μια χαρά, όλα κομπλέ, όλα τέλεια. Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία» δήλωσε. Όσο για το πώς κατάφερε να μην αποκαλυφθεί η προσωπική του ζωή εξήγησε ότι δεν ήταν κάτι δύσκολο και ότι μίλησε απλά με όσους έκρινε εκείνος ότι ήταν απαραίτητο. «Δεν το προσπάθησα πολύ, το είπα εκεί που έπρεπε να το πω. Το είπα μόνο σε συγγενείς, πώς τα κατ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Ιωαννίδης: Πώς κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

«Eίναι φοβερή εμπειρία» είπε για τον νεογέννητο γιο του

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρύψει τη γέννηση του γιου του

Ο σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε στις κάμερες για το πώς βιώνει την πατρότητα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να κρατήσει μυστική τη γέννηση του γιου του

Όσα δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης για τη γέννηση του γιου του και την προσωπική του ζωή στο «Πρωινό» λίγο πριν την αναχώρησή του για την Ιταλία.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Έτσι κατάφερα να κρατήσω κρυφή την εγκυμοσύνη της συντρόφου μου

Ο Πάνος Ιωαννίδης διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η γέννηση του γιου του αποτέλεσε έκπληξη για τον χώρο της showbiz, αφού ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Η κάμερα του “Πρωινού” συνάντησε […] The post Πάνος Ιωαννίδης: Έτσι κατάφερα να κρατήσω κρυφή την εγκυμοσύνη της συντρόφου μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Μιλά για το νεογέννητο γιο του και εξηγεί πώς κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Μπαμπάς έγινε πριν από λίγες μέρες ο Πάνος Ιωαννίδης! Η κάμερα του «Πρωινού» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν ταξιδέψει για την Ιταλία για επαγγελματικούς λόγους. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 17/5 στην εκπομπή των Γιώργο Λιάγκα-Φαίη Σκορδά. «Καλά είμαι, είμαι πολύ άυπνος, ειδικά σήμερα […] The post Πάνος Ιωαννίδης: Μιλά για το νεογέννητο γιο του και εξηγεί πώς κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Τέλος ο Ιωαννίδης, φουλ για Λιβάι» – Μάξιμουμ 15 εκατομμύρια

Ο Νετανιάχου επιβεβαιώνει ότι η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν τον Οκτώβριο έπληξαν μέρος του πυρηνικού προγράμματος

Νέα σύλληψη για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους – Στα χέρια της αστυνομίας ένας 31χρονος, τι έχει βρεθεί σε βάρος του

Σκοτώθηκαν τέσσερα μέλη της ομάδας των ΜΜΕ της Χεζμπολάχ – «Έγιναν μάρτυρες»

Σι σε Στάρμερ: O κόσμος εισέρχεται σε μια νέα εποχή «αναταράξεων»

Άγριο επεισόδιο στα Χανιά: Βγήκαν τσεκούρια σε καβγά στο κέντρο της πόλης – Επενέβη η αστυνομία