Ιόλη Χιωτίνη: Ποια είναι η καλλονή του Cash or Trash;

13:06 - 17/05/2022

To Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 21 Μαΐου στις 18:30! Είναι η πρώτη εκπομπή στην ελληνική […] The post Ιόλη Χιωτίνη: Ποια είναι η καλλονή του Cash or Trash; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιόλη Χιωτίνη: Ποια είναι η καλλονή buyer του Cash or Trash; – Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του Star Channel, το «Cash or Trash», μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη. Το νέο πρόγραμμα θα κάνει  πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 21 Μαΐου στις 18:30 ενώ τα χρέη παρουσιάστριας έχει αναλάβει η Δέσποινα Μοιραράκη. Η Ιόλη Χιωτίνη είναι μία από τους αγοραστές του «Cash or Trash» και συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star». «Είμαι στον χώρο του design 10 χρόνια τώρα. Έχω ξεκινήσει από βοηθός, δούλευα σε ένα από τα πιο δημιουργικά γραφεία στις Βρυξέλλες, στη συνέχεια στο Λονδίνο στο περιοδικό Wallpaper. Έχω κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία. Στην Ελλάδα είμαι μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια και έχω το δ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»