Γεωργία Μπίκα: Το μακροσκελές κείμενο μετά την εισαγγελική πρόταση – «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα»

08:18 - 17/05/2022

Μια τεράστια ανατροπή υπήρξε στην καταγγελία βιασμού, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, από τη νεαρή Γεωργία Μπίκα στη To άρθρο Γεωργία Μπίκα: Το μακροσκελές κείμενο μετά την εισαγγελική πρόταση – «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργία Μπίκα: «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα»

Η Γεωργία Μπίκα, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να τοποθετηθεί μετά την πρόταση που […] The post Γεωργία Μπίκα: «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γεωργία Μπίκα μετά την εισαγγελική πρόταση για την καταγγελία βιασμού: Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα

"Υπάρχει κάτι που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη", γράφει μεταξύ άλλων η Γεωργία Μπίκα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δείτε όλα όσα έγραψε η Γεωργία Μπίκα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

To story της Γεωργίας Μπίκα για την πρόταση του εισαγγελέα:«Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα»

«Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη», έγραψε η Μπίκα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Γεωργία Μπίκα: Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα

Τι λέει η Γεωργία Μπίκα, μετά την πρόταση της εισαγγελίας

Διαβάστε το στο mononews.gr

Η αντίδραση της μετά την πρόταση της εισαγγελέως

Διαβάστε το στο news.gr

Γεωργία Μπίκα: Ολομέτωπη επίθεση στην εισαγγελέα που χαρακτήρισε ψευδή την καταγγελία της για βιασμό – «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα»

Η Γεωργία Μπίκα σχολίασε για πρώτη φορά την εισαγγελική πρόταση, μέσα από την οποία η καταγγελία που έκανε για βιασμό σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται ψευδής και η ίδια καλείται να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα… Η Γεωργία Μπίκα δηλώνει απογοητευμένη και εξαπολύει επίθεση στην εισαγγελέα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «τα χρήματα και η δόξα μπορούν να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γεωργία Μπίκα: Το μακροσκελές κείμενο μετά την εισαγγελική πρόταση

«Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ξέσπασε η Γεωργία Μπίκα για την εισαγγελική πρόταση – «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα»

Σίγουρα η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα ήταν ένα θέμα που απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ. Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε βιασμό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Η υπόθεσή της εξετάστηκε και παρά τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου που δέχθηκε, το δικαστήριο απαλλάσσει τον καταγγελλόμενο αλλά και ο εισαγγελέας πρότεινει να επωμιστεί η ίδια τα δικαστικά έξοδα. Απογοητευμένη […] The post Ξέσπασε η Γεωργία Μπίκα για την εισαγγελική πρόταση – «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Γεωργία Μπίκα: Τα συναισθήματα και οι σκέψεις μετά την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του 27χρονου

Όλη την Ελλάδα είχε σοκάρει η υπόθεση βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 2022. Η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι πήγε στο πάρτι που γινόταν στο εν λόγω ξενοδοχείο και βρέθηκε σε μία από τις σουίτες, ούσα ζαλισμένη και χωρίς να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται πλήρως τι συμβαίνει γύρω της. Τότε -όπως […] The post Γεωργία Μπίκα: Τα συναισθήματα και οι σκέψεις μετά την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του 27χρονου appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr

Mε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Μπίκα θέλησε να [...] The post Γεωργία Μπίκα: «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαριλού Κατσαφάδου: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Όταν την είδα σε αυτή την κατάσταση, ήταν σοκ για μένα»

Κατερίνα Στικούδη: «Πώς να πάω μόνη μου στην Eurovision;» – Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα δυο παιδιά της

Zoe Pre: «Έχω ζήσει κι εγώ το μπέρδεμα, αφού μου αρέσουν οι άνδρες, μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες»

Ηλίας Βρεττός: H συγκινητική συνάντηση στη σκηνή που έκανε τον τραγουδιστή να δακρύσει στην πρεμιέρα του

Αποστολία Ζώη: Αποκλειστικές εικόνες από το νέο της video clip

Ιωάννα Μαλέσκου: Η διπλή πρόταση από μεγάλο κανάλι για καθημερινή εκπομπή και talk show