Κρέας και πουλερικά: Τι δείχνει το χρώμα – Πότε είναι υγιεινό και πότε επικίνδυνο

09:06 - 10/01/2020

“Μόλις άνοιξα ένα πακέτο φρέσκου κοτόπουλου και το δέρμα φαίνεται μπλε. Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσω”; “Το πακέτο με το βοδινό κρέας που πήρα είναι κάπως σκούρο στο κέντρο. Αυτό σημαίνει ότι είναι παλιό το κρέας”; “Η γαλοπούλα μαγειρεύτηκε σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά το κρέας του στήθους είναι ροζ. Θα μας κάνει να αρρωστήσουμε”; The post Κρέας και πουλερικά: Τι δείχνει το χρώμα – Πότε είναι υγιεινό και πότε επικίνδυνο appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρέας: Προσοχή στο χρώμα του. Πότε είναι υγιεινό και πότε επικίνδυνο

Μόλις άνοιξα ένα πακέτο φρέσκου κοτόπουλου και το δέρμα φαίνεται μπλε. Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσω; Το πακέτο με το βοδινό κρέας που πήρα είναι κάπως σκούρο στο κέντρο. Αυτό σημαίνει ότι είναι παλιό το κρέας; Η γαλοπούλα μαγειρεύτηκε σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά το

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Η «δίαιτα της σαρδέλας» και γιατί δεν είναι τόσο καλή σαν ιδέα

Παιδικό άσθμα: Συμπτώματα και διάγνωση – Τα 3 τεστ «κλειδιά»

Νομίζετε ότι έχετε πάντοτε δίκιο; Η επιστήμη αποδεικνύει γιατί έχετε άδικο

Γρίπη των πτηνών: Τέταρτο κρούσμα στην Καλιφόρνια σε μία εβδομάδα – Υπόνοιες και για άλλα

«Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις» στον Άγιο Ευστράτιο

Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης για την επιτήρηση των έργων