Η Νόνη Δούνια εξομολογείται για τη δυσκολία του χειρουργείου της που κράτησε 8 ώρες

08:33 - 10/01/2020

Σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είδαμε τη Νόνη Δούνια το βράδυ της Πέμπτης. Το γνωστό μοντέλο και νυν […] The post Η Νόνη Δούνια εξομολογείται για τη δυσκολία του χειρουργείου της που κράτησε 8 ώρες appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Νόνη Δούνια μιλάει για το δύσκολο χειρουργείο της που κράτησε 8 ώρες (βίντεο)

«Τα παιδιά μου δεν κατάλαβαν τίποτα. Νόμιζαν ότι πάω στον οδοντίατρο...»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Νόνη Δούνια μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην καρδιά

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Νόνη Δούνια. Το γνωστό μοντέλο και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Νόνη Δούνια μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην καρδιά

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Νόνη Δούνια. Το γνωστό μοντέλο και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε, μέσα σε όλα,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Νόνη Δούνια εξομολογείται για τη δυσκολία του χειρουργείου της που κράτησε 8 ώρες (VIDEO)

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Νόνη Δούνια. Το γνωστό μοντέλο και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε, μέσα σε όλα, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Ο παρουσιαστής του “The 2night Show” επέλεξε, μάλιστα, να ξεκινήσει την κουβέντα με το συγκεκριμένη ζήτημα. “Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό όσο είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Επειδή είμαι γυναίκα, μαμά και έχω πίστη το εξέλαβα σαν κάτι που πρέπει να γίνει και είναι ρουτίνα” σημείωσε, αρχικά, η Νόνη Δούνια. “Δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά, ήταν κάτι προγραμματισμένο και το ήξερα. Είναι ένα πρόβλημα που είχα και παρακολουθούσα από μικρή, είχα τον καρδιολόγο

Διαβάστε το στο thestival.gr

Νόνη Δούνια: Η εξομολόγησή της για το δύσκολο χειρουργείο που έκανε! Video

Η Νόνη Δούνια πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, ωστόσο πλέον χαίρει άκρας υγείας!  The post Νόνη Δούνια: Η εξομολόγησή της για το δύσκολο χειρουργείο που έκανε! Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Νόνη Δούνια εξομολογείται για τη δυσκολία του χειρουργείου της που κράτησε 8 ώρες

Σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είδαμε τη Νόνη Δούνια το βράδυ της Πέμπτης. Το γνωστό μοντέλο και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε, μέσα σε όλα, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.Ο παρουσιαστής του “The

Διαβάστε το στο madata.gr

Η Νόνη Δούνια μιλά για το χειρουργείο που έκανε: «Διήρκεσε 8 ώρες - Ήταν σοβαρό» (βίντεο)

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η Νόνη Δούνια. Το μοντέλο και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στο πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Η Νόνη Δούνια δήλωσε ότι ήταν κάτι που είχε από μικρή, το οποίο παρακολουθούσε και πλέον είχε έρθει η ώρα να χειρουργηθεί. «Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό όσο είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Επειδή είμαι γυναίκα, μαμά και έχω πίστη το εξέλαβα σαν κάτι που πρέπει να γίνει και είναι ρουτίνα», είπε, αρχικά, η Νόνη Δούνια και πρόσθεσε: «Δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά, ήταν κάτι προγραμματισμένο και το ήξερα. Είναι ένα πρόβλημα που είχα και παρακολουθούσα από μικρή, είχα τον καρδιολόγο μου

Διαβάστε το στο pronews.gr

Νόνη Δούνια: Η εξομολόγησή της για το δύσκολο χειρουργείο που έκανε! (βίντεο)

Η Νόνη Δούνια πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, ωστόσο πλέον χαίρει άκρας υγείας! Η βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας έκανε μια χειρουργική επέμβαση στην καρδιά προκειμένου να θεραπευτεί από ένα χρόνιο πρόβλημα που την απασχολούσε. Συγκεκριμένα, η επέμβαση αφορούσε επιδιόρθωση βαλβίδας καρδιάς. Το βράδυ της Πέμπτης, η Νόνη Δούνια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νόνη Δούνια: Το δύσκολο χειρουργείο που κράτησε οκτώ ώρες

Νόνη Δούνια: Το πρώην μοντέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε