Διπλό δράμα για τον Κώστα Πρέκα – Έχασε κι άλλο πολυαγαπημένο του πρόσωπο

08:03 - 10/01/2020

Ο Κώστας Πρέκας έμεινε στην Αθήνα και θρήνησε βουβά την απώλεια αυτή, με την αγαπημένη του Μαίρη Βιντιάδου να του κρατά το χέρι και να τον παρηγορεί. The post Διπλό δράμα για τον Κώστα Πρέκα – Έχασε κι άλλο πολυαγαπημένο του πρόσωπο appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Πρέκα – Μετά την αδερφή του, έχασε κι άλλο αγαπημένο του πρόσωπο

Δύσκολες ώρες για τον  Κώστα Πρέκα, καθώς τρεις μήνες μετά τον θάνατο της αγαπημένης του αδερφής Νίκης, έχασε ανήμερα των Χριστουγέννων και τον αδερφό του, Γιώργο Σύμφωνα με την Espresso, η μονάκριβη ανιψιά του ενημέρωσε ανήμερα των Χριστουγέννων των Κώστα Πρέκα πως ο πατέρας της και

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»