Αθλητικές μεταδόσεις με ΑΕΚ – Ολυμπιακός (16/05)

09:30 - 16/05/2022

ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στον τρίτο τελικό της Α1 χάντμπολ των ανδρών, στο ματς που ξεχωρίζει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (16.05.2022). Οι αθλητικές μεταδόσεις 12:00 COSMOTE SPORT 6 HD Γκρεγκουάρ Μπαρέρ – Ούγκο Ουμπέρ Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon 14:00 COSMOTE SPORT 6 HD Λούκας Πουίγ – Όσκαρ Ότε Open Parc ... Περισσότερα To άρθρο Αθλητικές μεταδόσεις με ΑΕΚ – Ολυμπιακός (16/05) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/05)

Δείτε το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις.

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ο Μακέλι σφυρίζει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Ολλανδό διαιτητής, ορίστηκε απ’ την ΚΕΔ για να διευθύνει το αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League, σε ένα αδιάφορο επί της ουσίας ντέρμπι για τις δυο ομάδες. […] The post Ο Μακέλι σφυρίζει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει απόψε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει απόψε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 17/05/2022 Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1. Το ντέρμπι των κιτρινόμαυρων με τους ερυθρόλευκους θα ξεκινήσει στις 8:00 το βράδυ και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελος ή Φαραντούρης;

Χεζμπολάχ και Λίβανος συμφωνούν στο προσχέδιο εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Eξαρτάται πλέον από το Ισραήλ»

Ανδρέας Μικρούτσικος και Ματίνα Παγώνη σε ανεπανάληπτα στιγμιότυπα με Bella Ciao και φιλοφρονήσεις

Κατερίνα Λιόλιου: «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, μάλλον θα ήμουν καθηγήτρια πανεπιστημίου»