Ροναλντίνιο: «Η Ρεάλ είναι καλή, αλλά είμαι με την Λίβερπουλ γιατί μου αρέσει η Μπαρτσελόνα»

14:30 - 14/05/2022

Αν και οπαδός της Μπαρτσελόνα ο Ροναλντίνιο έκανε γνωστό πως στον τελικό του Champions League θα υποστηρίξει την Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που δέχτηκε φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν Συνέντευξη στο RMC έδωσε ο Ροναλντίνιο. Σε αυτή ο Βραζιλιάνος άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν τοποθετήθηκε […] The post Ροναλντίνιο: «Η Ρεάλ είναι καλή, αλλά είμαι με την Λίβερπουλ γιατί μου αρέσει η Μπαρτσελόνα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ροναλντίνιο: «Στον τελικό θα είμαι με τη Λίβερπουλ λόγω… Μπαρτσελόνα»

Ο Ροναλντίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε πως θα υποστηρίζει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ, καθώς είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε το στο in.gr

Ροναλντίνιο: «Η Ρεάλ είναι καλή, αλλά είμαι με την Λίβερπουλ γιατί μου αρέσει η Μπαρτσελόνα»

Αν και οπαδός της Μπαρτσελόνα ο Ροναλντίνιο έκανε γνωστό πως στον τελικό του Champions League θα υποστηρίξει την Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που δέχτηκε φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν.   The post Ροναλντίνιο: «Η Ρεάλ είναι καλή, αλλά είμαι με την Λίβερπουλ γιατί μου αρέσει η Μπαρτσελόνα» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ροναλντίνιο: «Eίμαι με την Λίβερπουλ γιατί μου αρέσει η Μπαρτσελόνα»

Αν και οπαδός της Μπαρτσελόνα ο Ροναλντίνιο έκανε γνωστό πως στον τελικό του Champions League θα υποστηρίξει την Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που δέχτηκε φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν. Συνέντευξη στο RMC έδωσε ο Ροναλντίνιο. Σε αυτή ο Βραζιλιάνος άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν τοποθετήθηκε […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ – Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Oμπράντοβιτς για το 0-2 της Παρτιζάν: «Όλα θα πάνε καλά, πιστεύω στην ομάδα»

Βαλμπουενά: «Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός – Ενδιαφέρουσα πρόκληση η Athens Kallithea»

Στενός φίλος του Μπάλντοκ: «Ο Τζορτζ βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής του»

Έχει σηκώσει μανίκια και έχει ξεκινήσει δουλειά ο Ριμπάλτα