Ροναλντίνιο: «Η Ρεάλ είναι καλή, αλλά είμαι με την Λίβερπουλ γιατί μου αρέσει η Μπαρτσελόνα»
14:30 - 14/05/2022
Αν και οπαδός της Μπαρτσελόνα ο Ροναλντίνιο έκανε γνωστό πως στον τελικό του Champions League θα υποστηρίξει την Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που δέχτηκε φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν Συνέντευξη στο RMC έδωσε ο Ροναλντίνιο. Σε αυτή ο Βραζιλιάνος άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν τοποθετήθηκε […]
The post Ροναλντίνιο: «Η Ρεάλ είναι καλή, αλλά είμαι με την Λίβερπουλ γιατί μου αρέσει η Μπαρτσελόνα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ροναλντίνιο: «Στον τελικό θα είμαι με τη Λίβερπουλ λόγω… Μπαρτσελόνα»
Ο Ροναλντίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε πως θα υποστηρίζει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ, καθώς είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα.
Διαβάστε το στο in.grΡοναλντίνιο: «Η Ρεάλ είναι καλή, αλλά είμαι με την Λίβερπουλ γιατί μου αρέσει η Μπαρτσελόνα»
Αν και οπαδός της Μπαρτσελόνα ο Ροναλντίνιο έκανε γνωστό πως στον τελικό του Champions League θα υποστηρίξει την Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που δέχτηκε φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν.
The post Ροναλντίνιο: «Η Ρεάλ είναι καλή, αλλά είμαι με την Λίβερπουλ γιατί μου αρέσει η Μπαρτσελόνα» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΡοναλντίνιο: «Eίμαι με την Λίβερπουλ γιατί μου αρέσει η Μπαρτσελόνα»
Αν και οπαδός της Μπαρτσελόνα ο Ροναλντίνιο έκανε γνωστό πως στον τελικό του Champions League θα υποστηρίξει την Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που δέχτηκε φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν. Συνέντευξη στο RMC έδωσε ο Ροναλντίνιο. Σε αυτή ο Βραζιλιάνος άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν τοποθετήθηκε […]
Διαβάστε το στο thessports.gr