Έλενα Κρεμλίδου: Θέλω τα αγόρια μου, όπως έχω το κινητό μου, τύπου μαύρο και η μάξι έκδοση
03:20 - 14/05/2022
Στο Εξομολογητήριο του After Dark, καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε την Παρασκευή (13/5) η Έλενα Κρεμλίδου (Μαριπόσα) με σκοπό να εξομολογηθεί τις πιο πικάντικες αλήθειες της και να διεκδικήσει μία θέση στο «Πάνθεον». Ανάμεσα σε 1.000.000 followers στο Instagram και πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά θα επέλεγε δίχως σκέψη το πρώτο εάν επρόκειτο για ελληνική παραγωγή. Αντιθέτως, αν ήταν σειρά του εξωτερικού θα την έκανε τη… θυσία. Το πιο δυνατό σημείο πάνω της είναι – όπως έχει ακούσει – τα οπίσθιά της. Αν ταξίδευε στον χρόνο, θα πήγαινε στο μέλλον για να μπορέσει αν γίνεται να δει πώς θα είναι η ίδια σε είκοσι χρόνια από τώρα. Πιστεύει πως στη ζωή της θα κάνει πάνω από έναν γάμο και
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Κρεμλίδου: Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου, τύπου μαύρο και σε μάξι έκδοση
«Εάν ήταν ωραίο το concept, θα έκανα ξανά γυμνή φωτογράφηση» είπε η Instagrammer
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΈλενα Κρεμλίδου: «Θέλω τα αγόρια μου, όπως έχω το κινητό μου, τύπου μαύρο και η μάξι έκδοση»
Θα έκανε ξανά αισθησιακή φωτογράφιση;
Διαβάστε το στο in.grΈλενα Κρεμλίδου: «Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου - Μαύρο και μάξι έκδοση» (vid)
Έλενα Κρεμλίδου: Ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά; Δηλώσεις που θα συζητηθούν από την influencer Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Έλενα Κρεμλίδου εξομολογείται:«Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου… Μαύρο και μάξι έκδοση»
Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής, και προέβη σε αποκαλυπτικές...
Διαβάστε το στο govastileto.grΈλενα Κρεμλίδου: «Θέλω τα αγόρια μου όπως το κινητό-Μαύρο και μάξι έκδοση»
Η Έλενα «Μαριπόσα» Κρεμλίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή «After Dark», στο OPEN, το βράδυ της Παρασκευής 13/05 και απάντησε ακόμα και στα πιο… καυτά ερωτήματα του Θέμη Γεωργαντά.Η Έλενα «Μαριπόσα» Κρεμλίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή «After Dark», στο OPEN, το βράδυ της Παρασκευής 13/05 και απάντησε ακόμα και στα πιο… καυτά ερωτήματα του Θέμη Γεωργαντά.Η instagramer έχει κάνει στο παρελθόν γυμνή φωτογράφιση για το Playboy και το Nitro. Δεν δήλωσε αρνητική για το αν θα ξαναέκανε, αλλά αυτή τη φορά είπε πως θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Κρεμλίδου: «Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου – Μαύρο και μάξι έκδοση» (βίντεο)
Έλενα Κρεμλίδου: Ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά; Δηλώσεις που θα συζητηθούν από την influencer Στο… εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/5) η Έλενα Κρεμλίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για όλα και απάντησε σε πολύ καυτές ερωτήσεις. Τα όσα είπε σίγουρα θα συζητηθούν πολύ ενώ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈλενα Κρεμλίδου: Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου, τύπου μαύρο και σε μάξι έκδοση
Μιλώντας στην εκπομπή «After Dark» στο OPEN, η Instagrammer δεν δήλωσε αρνητική σε μια νέα αισθησιακή φωτογράφηση, προτάσσοντας το concept, καθώς όπως είπε, οι προηγούμενες δύο δεν της άρεσαν. «Εάν ήταν ωραίο το concept, θα έκανα ξανά γυμνή φωτογράφιση. Και τα δυο concept που έκανα… Θα ήθελα κάτι άλλο, κάτι καινούργιο κάτι διαφορετικό. Το Playboy ήταν basic για μένα, ήταν […]
The post Έλενα Κρεμλίδου: Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου, τύπου μαύρο και σε μάξι έκδοση appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr