Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Συγχώρεσα τον πατέρα μου αλλά δεν ξεχνώ»

17:42 - 13/05/2022

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τις […] The post Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Συγχώρεσα τον πατέρα μου αλλά δεν ξεχνώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Δεν μετάνιωσα για όσα είπα για τον πατέρα μου

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για δηλώσεις που είχε κάνει σε σχέση με τον πατέρα του κι αν έχει μετανιώσει για αυτές. «Δεν μετάνιωσα για όσα είπα αλλά δεν θέλω να πω γιατί ζει η γιαγιά μου. Μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω λύσει αυτά ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Δεν μετάνιωσα για όσα είπα για τον πατέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τον πατέρα του: «Τον συγχώρησα αλλά δεν ξεχνώ, κάποια πράγματα είναι ασυγχώρητα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις που διατηρεί...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Συγχώρεσα τον πατέρα μου αλλά δεν ξεχνώ»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τις σχέσεις με τον πατέρα του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Συγχώρησα τον πατέρα μου αλλά δεν ξεχνώ, κάποια πράγματα είναι ασυγχώρητα»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Συγχώρησα τον πατέρα μου αλλά δεν ξεχνώ, κάποια πράγματα είναι ασυγχώρητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Συγχώρεσα τον πατέρα μου αλλά δεν ξεχνώ”

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» που παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις με τον πατέρα του. «Δεν μετάνιωσα για όσα είπα αλλά δεν θέλω να πω γιατί ζει η γιαγιά μου. Μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω λύσει αυτά […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε